Αθλητικά

Βόλος: Εμμένουμε στην απόφαση για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας

Ο Βόλος κέρδισε την παραμονή του στη Super League και πλέον συνεχίζει τις διαδικασίες για την παραχώρηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ Βόλος αλλά και ο Δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος, παραμένουν αμετακίνητοι, στην απόφασή τους να παραχωρήσουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ομάδα.

Μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ Βόλος ξεκαθαρίζει πως μοναδική προϋπόθεση, για να γίνει αυτή η ιδιοκτησιακή αλλαγή, θα είναι να αναλάβουν την ομάδα άτομα ικανά να την οδηγήσουν στην επόμενη ημέρα.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

“Τόσο οι μέτοχοι της ΠΑΕ Βόλος όσο και ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος ο οποίος από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, εμμένουμε στην από κοινού απόφασή μας για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα.

Μοναδική προϋπόθεση για την μεταβίβαση της ΠΑΕ, είναι οι επενδυτές που θα ενδιαφερθούν, να είναι ικανοί να οδηγήσουν την ομάδα του Βόλου στην επόμενη μέρα”.

To άρθρο Βόλος: Εμμένουμε στην απόφαση για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button