Αθλητικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χορεύει με τη νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε ρυθμούς Κέντρικ Λάμάρ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για το Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ, με τον «Greak Freak» να χορεύει στο ρυθμό του νέου τραγουδιού του Κέντρικ Λαμάρ φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ, με τον star του ΝΒΑ και τον Μιλγουόκι Μπακς να εντοπίζεται από την κάμερα της FIBA να χορεύει στον ρυθμό του νέου τραγουδιού του Κέντρικ Λαμάρ, φορώντας μάλιστα τη φανέλα της «γαλανόλευκης».

Μάλιστα ο «Greak Freak» έδειξε αρκετά παθιασμένος και γεμάτος ενέργεια, κάτι που δείχνει πως το κλίμα εντός της Εθνικής είναι εξαιρετικό.

Η Εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ αντιμετωπίζει την την Τετάρτη (3/07/24) στις 21:00 την Δομινικανή Δημοκρατία στο πρώτο παιχνίδι που θα δώσει για το Προολυμπιακό.

Μια ημέρα αργότερα θα δοκιμαστεί απέναντι στην Αίγυπτο, ενώ σε περίπτωση που έχει τερματίσει στις δυο πρώτες θέσεις θα αγωνιστεί το Σάββατο (6/07/24) στα ημιτελικά απέναντι σε μια εκ των Σλοβενία, Κροατία, Νέα Ζηλανδία.

Ευχή όλων φυσικά να περάσει από τα ημιτελικά και να βρεθεί στον τελικό της Κυριακής (7/07/24) προκειμένου να περάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

 

To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χορεύει με τη νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε ρυθμούς Κέντρικ Λάμάρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button