ΓυναίκαΜόδα

Η Καλομοίρα αποκάλυψε ποιος έχει το φόρεμα που φορούσε στη Eurovision το 2008 και αρνείται να της το δώσει

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» μίλησε  η Καλομοίρα, η οποία σχολίασε τόσο την ελληνική όσο και την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision, ενώ αποκάλυψε που βρίσκεται σήμερα το φόρεμα που είχε φορέσει το 2008 στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού.

«Στη Μαρίνα εύχομαι τα καλύτερα! Κορίτσι μου, πήγαινε και σπασ’ τα! Να είσαι ο εαυτός σου, μη φοβάσαι τίποτα, να το διασκεδάσεις και όλη η Ελλάδα είναι μαζί σου! Τρελαίνομαι με την ιδέα της εμφάνισης, είναι ο Φωκάς (σ.σ. Ευαγγελινός) και τα έχει κάνει τέλεια. Ανυπομονώ. Είδα λίγο μαντήλι, μου άρεσε, μου άρεσε και το ρούχο» είπε αρχικά η Καλομοίρα.

Στη συνέχεια η Καλομοίρα πρόσθεσε: «Θα ήταν καταπληκτική ιδέα να έχουμε του χρόνου την Eurovision στην Ελλάδα! Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και να γίνει! Είμαι έτοιμη να την παρουσιάσω, ξέρω τα αγγλικά και θα τα μιλήσω».

«Μου άρεσε πάρα πολύ και η Silia Kapsis. Ένα φρέσκο κορίτσι που ξέρει να χορεύει ωραία, έχει ωραία φωνή και πιστεύω πως η Κύπρος έχει βρει έναν συνδυασμό που τον θέλουν. Θέλουμε το ποπ, θέλουμε το τραγούδι έτσι, θέλουμε καθαρή εικόνα και εμένα μου αρέσει γιατί είναι πολύ ποπ», συμπλήρωσε.

Τέλος, η Καλομοίρα αποκάλυψε: «Το φόρεμα που φορούσα στη Eurovision το έχει ο φίλος μου ο Σεγρεδάκης. Το έχει και δε θέλει να μου το δώσει, αλλά δε πειράζει, κράτα το αγόρι μου. Έχει και το φυλαχτό. Τουλάχιστον δώσε μου το φυλαχτό. Εντάξει, κράτα και το φυλαχτό αν το χρειάζεσαι, να είσαι καλά».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button