Τεχνολογία

Ο Τερίμ απαντά για το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό: «Τα πλάνα μας με τον πρόεδρο για τη νέα σεζόν δεν ταυτίζονταν»

Η πολύ «βαριά» ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην 9η αγωνιστική των play off (τρίτη σερί για τους «πράσινους») οδήγησε στην πόρτα της εξόδου τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος τεχνικός ανακοίνωσε κι επίσημα την αποχώρησή του απ’ τον πάγκο του Παναθηναϊκού το πρωί της Παρασκευής (17/5) σε μήνυμα που «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, καθώς όπως τόνισε μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των «πράσινων», Γιάννη Αλαφούζο διαπίστωσαν πως τα πλάνα τους για τη σεζόν 2024/25 «δεν ήταν ταυτισμένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η δήλωση του Φατίχ Τερίμ:

«Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα μου και εγώ κάναμε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό, με όλη μας τη δύναμη, για να τελειώσουμε τη σεζόν 2023/24 ως πρωταθλητές και να κάνουμε τους φίλους του Παναθηναϊκού να βιώσουν μια εμπειρία που δεν έχουν βιώσει εδώ και 13 χρόνια.

Χθες βράδυ, ο πρόεδρος Αλαφούζος και εγώ συναντηθήκαμε και αξιολογήσαμε την κατάσταση μαζί, στην οποία είδαμε ότι τα πλάνα μας για τη σεζόν 2024/25 δεν ήταν ταυτισμένα. Σαν αποτέλεσμα της συνάντησης, αποφασίστηκε ότι η επαγγελματική μας σχέση δεν θα συνεχιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους φίλους του Παναθηναϊκού που μας υποστήριζαν σε αυτούς τους έξι μήνες που ήμασταν στη Αθήνα, τον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο, καθώς και το προσωπικό της ομάδας και είμαι ευγνώμων στην ποδοσφαιρική κοινότητα που εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό στην ομάδα μου και σε εμένα σε κάθε ευκαιρία.

Ειλικρινά εύχομαι στον Παναθηναϊκό να έχει ένα επιτυχές μέλλον. Ελπίζω να συναντηθούμε σε νέα μονοπάτια και όχι σε τόσο μακρινά ταξίδια».

Ο Τερίμ έμεινε στον πάγκο του Παναθηναϊκού απ’ τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 16 Μαΐου, με απολογισμό 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες σε πρωτάθλημα (κανονική περίοδο και play off) και Κύπελλο Ελλάδας, οδηγώντας τους «πράσινους» στον εφετινό τελικό με τον Άρη.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ

Λίγη ώρα μετά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο Φατίχ Τερίμ, ακολούθησε απ’ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η επίσημη ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας τους.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος τεχνικός εργάστηκε έξι μήνες στο Τριφύλλι. Συνολικά καθοδήγησε την ομάδα μας σε 26 αγώνες, καταγράφοντας 14 νίκες, έξι ισοπαλίες, έξι ήττες και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τον Φατίχ Τερίμ και το επιτελείο του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής διαδρομής τους».

Τα ηνία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού ενόψει των δύο αγώνων με τον Ολυμπιακό (10η αγωνιστική play off) και τον Άρη (τελικός Κυπέλλου) θα αναλάβει ο Χρήστος Κόντης, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί απ’ τους «πράσινους» εντός της ημέρας.

Ήδη ο Βόλος με δική του ανακοίνωση το πρωί της Παρασκευής (17/5), γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους και του ευχήθηκε καλή επιτυχία: «Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Χρήστο Κόντη για την προσφορά του στην ομάδα, καθώς στο διάστημα που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να επιτύχει τους στόχους της.

Παράλληλα, εύχεται στον Χρήστο Κόντη κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Για τον Βόλο, ο Χρήστος Κόντης θα είναι πάντα ένας πολύ καλός φίλος…».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button