ΓυναίκαΜόδα

Όταν η Αθηνά Οικονομάκου τραγουδούσε «Πονάει η αγάπη» μια εβδομάδα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Η Αθηνά Οικονομάκου μία εβδομάδα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο TikTok ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό της στο οποίο τη βλέπαμε να ερμηνεύει το viral τραγούδι του διαδικτύου, «Λουλούδι του δρόμου».

«Βρεγμένα χαρτιά και λόγια πνιγμένα μέσα στου έρωτα το μαύρο βυθό, και λέω πως δε γράφτηκαν για μένα για να μπορέσω να περάσω και αυτό. Που όσα με νοιάζουν σε σένα όλα μοιάζουν και είναι επικίνδυνο να το αρνηθώ, να κάνω ξανά πως δε σε θέλω ν’ αποφασίσω να ντυθώ και να βγω. Να μην πιστεύω πως πονάει η αγάπη

Τώρα είμαι μέσα στη νύχτα, στη μέση του κόσμου σα λουλούδι ανθισμένο. Πονάει η αγάπη κι αυτό είναι κάτι, παρηγοριά κι ελπίδα να περιμένω. Κι έτσι είμαι μέσα στη νύχτα, λουλούδι του δρόμου από σένα κομμένο, πονάει η αγάπη κι αυτό είναι κάτι παρηγοριά κι ελπίδα να περιμένω Σαν λουλούδι ανθισμένο… Γι’ άλλη αγάπη κομμένο… Αθόρυβα όμως νικάει ο χρόνος και είναι επικίνδυνο να μείνω εδώ. Το σπίτι μου τώρα είναι ο δρόμος για να μπορέσω να περάσω και αυτό….» τραγούδαγε τότε η Αθηνά Οικονομάκου.

Μόνο που τότε κανενός το μυαλό δεν πήγαινε στο ότι μπορεί για την ίδια το τραγούδι αυτό και οι στίχοι του να είχαν ένα παραπάνω νόημα, μιας και όλα στη ζωή της έμοιαζαν να κυλούν αρμονικά.

 

@athinao1konomakou♬ πρωτότυπος ήχος – Athina Oikonomakou

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button