Αθλητικά

Βροχή καταγγελιών για τα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα – Θυμίζουν… δομή προσφύγων

Βροχή καταγγελιών υπάρχει για τα παραθεριστικά κέντρα του στρατού στον Άγιο Ανδρέα (ΚΑΑΥ), τα οποία παραπέμπουν σε… δομή προσφύγων.

Τόσο οι παραθεριστές όσο και οι υπαξιωματικοί τρώνε με… ξύλινα μαχαιροπήρουνα, ενώ δεν λειτουργούν οι ηλεκτρικές συσκευές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, όπως καταγγέλλεται, έχει να γίνει απολύμανση των κατοικιών εδώ και αρκετά χρόνια.

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα του armyvoice.gr

ΚΑΑΥ – ΘΑΥΝ: Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου – Βροχή οι καταγγελίες που έρχονται για διάφορα προβλήματα πέραν των τιμών στο εστιατόριο

Μετά το δημοσίευμα του Armyvoice.gr για τις τιμές στη λέσχη των ΚΑΑΥ στον Άγιο Ανδρέα, λαμβάνουμε διαρκώς πληροφορίες για προβλήματα και για παράπονα των παραθεριστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τι μας γράφουν:

Αποσύνδεσαν τα σταθερά ηλεκτρικά μάτια στα κουζινάκια και απομάκρυναν από όλες τις οικίες τα φορητά ηλεκτρικά ματάκια όπου μια μάνα ζέσταινε γάλα ή μαγείρευε μια μακαρονάδα για τα παιδιά της ή μια γιαγιά το τσάι της, με την δικαιολογία (κατόπιν σχετικής ερώτησης) ότι υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος.

Και γιατί δεν φτιάχνουν τα επικίνδυνα για βραχυκύκλωμα σπιτάκια αλλά χτίζουν πετρόχτιστους τοίχους και βάζουν led παντού; (με το παντού εννοούμε τις περιοχές των ανωτάτων Αξιωματκών)

Πήγε ποτέ Ανώτατος εν ενέργεια Αξιωματικός, αφού έφαγε στα εστιατόρια Ανωτάτων, να δει πως και με τι τρώνε οι συνάδελφοι στα ΑΛΛΑ εστιατόρια με τα ξύλινα μαχαιροπήρουνα και να αγοράζει το λάδι για τη σαλάτα και τα κέτσαπ – μουστάρδα για τα λουκάνικα; Αυτά τα παραπάνω αγοράζονται στα εστιατόρια ανωτάτων;

Άλλος αναγνώστης επισημαίνει:

Οι παραθεριστές αναγκάζονται να φέρνουν πλέον γκαζάκια με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επιπλέον αλλάχτηκε όλη η επίπλωση από το σπίτι του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ που είχε αλλάξει πριν 2-3 χρόνια. Φτιάχνουν το σπίτι του ΥΕΘΑ και του ΥΦΕΘΑ που δεν πατούν στο ΚΑΑΥ και τα σπιτάκια των παραθεριστών έχουν να ανακαινιστούν από το 2004 δεν έχουν σίτες και βασικό εξοπλισμό.

Ένας άλλος γράφει:

Δυστυχώς όλα είναι του φαίνεσθαι. Η ουσία που αφορά την διαβίωση στα σπίτια και την σίτιση τις έχουν αφήσει στην τύχη τους. Λες και μόνο στο ΚΑΑΥ υπάρχουν τα 2 πέταλα και η Λέσχη των ανωτάτων.

Όλοι οι υπόλοιποι από Ταξίαρχο ε.α και κάτω τρώνε με ξύλινα μαχαιροπήρουνα λες και είναι σε δομή προσφύγων.

Απολύμανση στις οικίες δεν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με τα αυτοκόλλητα ταμπελάκια απολύμανσης που αναγράφουν την ημερομηνία και το φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε.

Τηλεόραση στις οικίες υπάρχει μόνο μέχρι τις 100 πρώτες. Όλα τα έργα βιτρίνας γίνονται από το Διοικητήριο και τον κινφο και κάτω και αφορούν μόνο χώρους που ζουν και κινούνται μόνο οι Ανώτατοι Αξιωματικοί.

Η ΑΑΣΔΥΣ κοιμάται;

Ο Επιθεωρητής Στρατού κοιμάται;

Οι Ενώσεις αποστράτων κοιμούνται ; Και αν όχι τι λένε γι’ αυτή την απαξίωση;

Το ελεγκτικό και οι οικονομικές υπηρεσίες του Στρατού ελέγχουν και τι λένε για το 40% plus που πουλάει το εστιατόριο του ΚΑΑΥ συγκρινόμενο όχι με ιδιωτικά εστιατόρια αλλά με ΛΑΕΔ και άλλες Στρατιωτικές λέσχες;

Με τις πολλές χιλιάδες ευρώ που σπαταλούνται για πέτρινους τοίχους δεν μπορούν να αγοράσουν κανονικά μαχαιροπήρουνα για τους παραθεριστές;

Η μόνιμη δύναμη και οι Αξιωματικοί υπηρεσίας του ΚΑΑΥ τρώνε με ξύλινα μαχαιροπήρουνα;

Ο υπεύθυνος μαγειρείων – εστιατορίων με βαθμό προφανώς μικρότερο ενός Συνταγματάχου εν ενέργεια τρώει με ξύλινα μαχαιροπήρουνα;

Ο Συνταγματάρχης εν ενεργεία γιατί τρώει με ξύλινα;

Παράπονα και για το Πολεμικό Ναυτικό

Λόγω βλάβης της πισίνας του θερέτρου Υπαξιωματικών του ΠΝ που βρίσκεται εντός του Ναυτικού οχυρού Σκαραμαγκά (ΘΑΥΝ), οι Υπαξιωματικοί ΔΕΝ έχουν πουθενά να κάνουν ένα μπάνιο!

Το θέρετρο Αξιωματικών Ναυτικού (ΘΑΝ) εννοείται ότι δεν το έχουν διαθέσει για το διάστημα που δεν λειτουργεί το θέρετρο Υπαξιωματικών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button