Τεχνολογία

Ξυλοκόπησαν επιχειρηματία γιατί δεν τους άρεσε… το πελατολόγιό του!

Μία πρωτοφανή υπόθεση εκβίασης επιχειρηματία, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 20 μέρες στην Δυτική Αχαΐα, όταν επιχειρηματίας – έμπορος επίπλων κήπου, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, από δύο άνδρες.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας και τα έμπειρα στελέχη της υπηρεσίας, ανέλαβαν να λύσουν το γρίφο της ιδιαίτερα σοβαρής αυτής υπόθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες έφεραν αποτέλεσμα και προ ωρών οι Αρχές ξετύλιξαν το κουβάρι φτάνοντας στην εξιχνίαση του συμβάντος.

Σε επιχείρηση που έλαβε χώρα στον Πειραιά, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τον δύο δραστών της επίθεσης – αφού πρώτα είχαν ταυτοποιηθεί- και τους προσήγαγαν. Οι δράστες μάλιστα ομολόγησαν την εμπλοκή τους στον ξυλοδαρμό του επιχειρηματία.

Πολύ γρήγορα οι Αρχές έφτασαν στην ταυτοποίηση και τρίτου προσώπου, το οποίο φέρεται να παρείχε τα μέσα στους άλλους δύο για να πραγματοποιήσουν την επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, στην υπόθεση φέρονται ως εμπλεκόμενα άλλα τρία άτομα ως ηθικοί αυτουργοί της εκβίασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 όλα έγιναν όταν ο επιχειρηματίας αρνήθηκε την απαίτηση των εκβιαστών να πουλά στη χονδρική τα προϊόντα του σε συγκεκριμένο πελατολόγιο.

Η υπόθεση πλέον περνά στα χέρια των Δικαστικών Αρχών, την ώρα που οι έρευνες της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: tempo24

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button