Αθλητικά

Ματίας Λεσόρ: Το κάρφωμα του σέντερ του Παναθηναϊκού στον Βινσέντ Πουαριέ ψηφίστηκε κορυφαίο της σεζόν στη Euroleague

Ένα ακόμα “παράσημο” για τον Ματίας Λεσόρ στη φετινή Euroleague. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού μπορεί να υπερηφανεύεται πως έκανε το κορυφαίο κάρφωμα της σεζόν στη διοργάνωση, με “θύμα” τον Βινσέντ Πουαριέ.

Ο Ματίας Λεσόρ πραγματοποίησε την καλύτερη “πτήση” στη Euroleague, καρφώνοντας μπροστά στον Βενσάν Πουαριέ, κατά τη διάρκεια του Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό το πόστερ – κάρφωμα ψηφίστηκε το κορυφαίο της φετινής σεζόν στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ηττήθηκε σε εκείνο το παιχνίδι (78-90), ωστόσο ο Γάλλος σέντερ (που μπήκε και στην κορυφαία πεντάδα της Euroleague) ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ, μετά από την ασίστ του Λούκα Βίλντοζα, καρφώνοντας με όλη του τη δύναμη κόντρα στον συμπατριώτη του.

Στο δεύτερο… σκαλί ανέβηκε ένα κάρφωμα του Γκαμπριέλε Πρότσιντα σε αγώνα της Άλμπα Βερολίνου κόντρα στην Βιλερμπάν, ενώ τρίτο ψηφίστηκε του Βενσάν Πουαριέ της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

To άρθρο Ματίας Λεσόρ: Το κάρφωμα του σέντερ του Παναθηναϊκού στον Βινσέντ Πουαριέ ψηφίστηκε κορυφαίο της σεζόν στη Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button