
Η βασίλισσα Letizia βρέθηκε πρόσφατα σε ένα meeting του διοικητικού συμβουλίου και των νεαρών μελών του ισπανικού παραρτήματος της UNICEF και μαγνήτισε τα βλέμματα με την κομψή της εμφάνιση.
Για τις ανάγκες αυτής της δημόσιας εμφάνισης, η βασίλισσα Letizia επέλεξε ένα διαχρονικό σύνολο που περιλάμβανε ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν χάνει ποτέ την κομψότητά του. Ο λόγος για ένα pussy bow πουκάμισο από τη Massimo Dutti σε baby blue απόχρωση, το οποίο η βασίλισσα φορούσε μέσα από το κοστούμι της.
Το κοστούμι ήταν σε ένα στυλάτο μοτίβο του pinstripe και ήταν μια δημιουργία της εταιρείας Hugo Boss. Από κάτω, η Letizia είχε επιλέξει ένα ζευγάρι navy γόβες Magrit, ενώ κρατούσε ασορτί τσάντα της ίδιας εταιρείας.
Ένα pussy bow πουκάμισο από μετάξι ή σατέν ύφασμα αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι για να κάνεις elevate σε μια εμφάνιση, προσθέτοντας ανεπιτήδευτη κομψότητα, αίσθηση πολυτέλειας και preppy chic διάθεση.