ΓυναίκαΜόδα

Μαίρη Συνατσάκη – Ηλίας Ψινάκης: Οι αντιδράσεις στα social media για την κόντρα τους!

Σε δυο στρατόπεδα έχει χωριστεί ο κόσμος στα social media με αφορμή το πρόσφατο ξέσπασμα του Ηλία Ψινάκη στον τηλεοπτικό αέρα του J2US για τη Μαίρη Συνατσάκη.

Θυμίζουμε πως ο Ηλίας Ψινάκης είπε στον Ίαν Στρατή πως δεν τον συμπαθούσε γιατί δεν συμπαθεί την Μαίρη Συνατσάκη, καθώς είχε τοποθετηθεί εναντίον του μετά το περιστατικό που είχε συμβεί στο “Χ-Factor”, όταν κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου.

Ο μάνατζερ εξήγησε ότι είναι ενοχλημένος με την Influencer γιατί είχε τοποθετηθεί εναντίον του, όταν κατά τη διάρκεια άλλου τηλεοπτικού show είχε κατεβάσει το σουτιέν της Κατερίνας Λιόλιου, έπειτα από συνεννόηση με την ίδια.

«Κυρία Αναστασοπούλου με ακούτε; Βεβαίως το σέβομαι το metoo και ήμουν από τους πρώτους που στήριζα τις γυναίκες αν ανατρέξετε στην ιστορία. Μιλάω από προσωπική πείρα. Ήμασταν στο X-Factor και κάποια στιγμή κάνω ότι κατεβάζω – συνεννοημένος με την Κατερίνα Λιόλιου- και καλά το σουτιέν και αμέσως την άλλη ημέρα, η σύζυγος του κυρίου Στρατή – δεν χρειάζεται να λέμε ονόματα – άρχισε ένα metoo κι όλοι με έλεγαν βιαστή. Κι εμένα δε με νοιάζει αυτό, είμαι ψημένος. Όμως η κα Λιόλιου με αυτή την επέμβαση της κυρίας αυτής έχοντας το metoo ως σημαία… Η κυρία Λιόλιου μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχα πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό αλλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που για να πουλήσουν 2 ρουχαλάκια, το εκμεταλλεύονται» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ηλία Ψινάκη.

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στον Ηλία Ψινάκη.

«Σχετικά με το χθεσινό “σόου”. Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κ.Ψινλακη απέναντι στην κα. Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη.

Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές. Το δεύτερο είναι η επιρροή του κ. Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του. Είναι προφανές πως αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου θα έπρεπε να μείνω σιωπηλή» έγραψε η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας στο Instagram.

Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Στα social media πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να υποστηρίξουν τη Μαίρη Συνατσάκη, ενώ άλλοι τάχθηκαν υπέρ του Ηλία Ψινάκη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button