Αθλητικά

Χαλκίδα: Με 5 μαχαιριές σκότωσαν την 63χρονη – Τι ερευνούν οι Αρχές

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα. Η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, την περασμένη Παρασκευή, έφερε 5 μαχαιριές στον αυχένα, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι τη σκότωσαν για να τη ληστέψουν.

Η γυναίκα είχε κινητικά προβλήματα και αρχικά θεωρήθηκε πως ο θάνατός της, προήλθε από πέσιμο από τις σκάλες. Ωστόσο, την Δευτέρα η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως η γυναίκα έφερε πέντε τραύματα στον αυχένα από μαχαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρχές δεν αποκλείουν την πιθανότητα ο δράστης να είναι συγγενής της 63χρονη που τη σκότωσε για να τη ληστέψει καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, από το σπίτι του θύματος λείπει το ποσό των 7.000 ευρώ.

Η 63χρονγη είχε στο σπίτι της έναν σκύλο και όταν έφρασαν τα τηλεοπτικά συνεργεία στο σημείο, το σκυλί άρχισε να γαβγίζει έντονα, όπως μεταδίδει το MEGA. Ωστόσο την Παρασκευή που έγινε το έγκλημα το εν λόγω σκυλί δεν αντέδρασε καθόλου. Oι γείτονες δεν άκουσαν καμία φασαρία ή θόρυβο που να τους κινήσει υποψίες. Επίσης δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button