Αθλητικά

Αγγελόπουλοι: «Παγκόσμιο φαινόμενο ο Ολυμπιακός – Με τη Ρεάλ θα πάμε με το μαχαίρι στα δόντια»

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και είδαν τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 63-59 της Μπαρτσελόνα και να κατακτά το τελευταίο εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Euroleague.

Φυσικά οι ισχυροί άνδρες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας μετά τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους και στις δηλώσεις που έκαναν στη NOVA έδωσαν συγχαρητήρια τόσο στο προπονητικό τιμ όσο και στους παίκτες, που σφράγισαν το εισιτήριο για τη διοργάνωση στο Βερολίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Είναι τρομακτικό επίτευγμα, συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα. Είναι μια δικαίωση των προσπαθειών μας. Συναντήσαμε τρομακτικά εμπόδια φέτος. Μετά την απόφαση ζωής που πήραμε, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας με διάρκεια. Είναι συγκλονιστικό.

Τα στατιστικά είναι για να διαψεύδονται και προχωράμε δυνατά. Έφυγαν πολύ σημαντικοί παίκτες τα τελευταία χρόνια, πρώτου επιπέδου, παίκτες θρύλοι για τον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα έμεινε στην κορυφή, Κάτι σημαίνει αυτό. Πρέπει να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις, αλλά στο τέλος τα αποτελέσματα που έρχονται σε δικαιώνουν.

Στις 12 Ιανουαρίου μετά την ήττα από την Μπασκόνια ο Ολυμπιακός ήταν 9ος. Από τότε έγινε αντεπίθεση, κερδίσαμε σχεδόν όλα τα ματς. Είχαμε πίστη, έγιναν κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο ο Ολυμπιακός, έχουμε πάει σε 9 Φάιναλ Φορ με το νέο σύστημα και με τον δικό μας τρόπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αντιπαλότητα και το ότι είναι στο φάιναλ φορ και ο Παναθηναϊκός, επισήμανε: «Σήμερα κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα, μας έδωσε συγχαρητήρια ο πρόεδρός της. Δεν είναι καλό πράγμα η τοξικότητα, όλοι ξέρουν τι έχει γίνει. Οδηγεί σε επικίνδυνες καταστάσεις και πρέπει να αποφεύγεται. Θέλουμε την αντιπαλότητα, όχι την τοξικότητα».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Γράφουμε ιστορία με το τρίτο σερί φάιναλ φορ. Είμαστε περήφανοι και δικαιωμένοι, δεν έχουμε χορτάσει και πάμε για μια μάχη με τη Ρεάλ για τον τελικό. Με τη Ρεάλ θα πάμε με το μαχαίρι στα δόντια. Δε μας χρωστάει τίποτα η ιστορία. Είμαστε χαρούμενοι, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε κάνει».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button