ΓυναίκαΜόδα

Άννα Κουτσαφτίκη: Αποκάλυψε το λόγο της αποχώρησής της από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Η Άννα Κουτσαφτίκη έκανε νέες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την αποχώρησή της από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» την επόμενη σεζόν.

Αρχικά, η Άννα Κουτσαφτίκη είπε: «Θα αποχωρήσω από τη Μουρμούρα μετά από 7 χρόνια, έκλεισα ένα επταετή κύκλο. Οι δεσμοί που μας δένουν είναι οικογενειακοί και έχουμε περάσει τα πάντα, χαρούμενες και δυσάρεστες στιγμές. Είμαστε πολύ δεμένοι. Δεν μου είναι εύκολο. Ο “Μπάμπης” θα συνεχίσει τη ζωή του, θα βρεθεί άλλη γυναίκα. Δεν θα βρεθεί αντικαταστάτρια για την Ξένια. Δεν ξέρω το φινάλε του ρόλου μου, αλλά θα υπάρξει κάποιος χωρισμός. Ο Σπύρος Τσεκούρας θα συνεχίσει στη σειρά και καλά θα κάνει».

Στην συνέχεια, η Άννα Κουτσαφτίκη πρόσθεσε: «Αγαπώ πολύ τη σειρά και θα μου είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσω. Αγαπώ πολύ αυτόν τον ρόλο και θα τον κουβαλώ μέσα μου, αλλά νιώθω ότι έχει κλείσει καλλιτεχνικά αυτός ο κύκλος. Νιώθω ότι θέλω να εξερευνήσω νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια, να ανοίξω νέους κύκλους. Δεν υπάρχει άλλος λόγος, όλα έχουν γίνει με εξαιρετική συνεννόηση με την παραγωγή. Κάτι συζητάω για τηλεοπτικό».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button