ΓυναίκαΜόδα

Απόψε ο μεγάλος τελικός του J2US – Αυτά είναι τα 4 ζευγάρια που διεκδικούν τη νίκη

Η μεγάλη στιγμή για τον φαντασμαγορικό τελικό έφτασε και το Just the 2 of Us ρίχνει απόψε αυλαία στις 21:00 στον Alpha με πολλές εκπλήξεις, ανατροπές, λάμψη, εντυπωσιακές εμφανίσεις και αξέχαστες ερμηνείες!

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει το πιο λαμπερό πάρτι λήξης της σεζόν ενώ η κριτική επιτροπή με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Καίτη Γαρμπή θα δώσει για τελευταία φορά φέτος τα 10αρια της στους 4 φιναλιστ.

Τα τέσσερα ζευγάρια του μεγάλου τελικού

Τα τέσσερα ζευγάρια που διεκδικούν τη νίκη του J2US είναι ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια Μπρεάζου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου με τον Φειδία και ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου.

Οι φιναλίστ θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια, ένα που έχουν ήδη τραγουδήσει κάποια στιγμή στο show και ένα καινούργιο ενώ θα υπάρχει και ένα κοινό τραγούδι για όλα τα ζευγάρια, το «Έρωτας Είναι Θαρρώ» από τους Γιάννη Πάριο και Χάρη Βαρθακούρη.

Η τελική απόφαση για το ποιο ζευγάρι θα βγει ο μεγάλος νικητής του J2US ανήκει στο κοινό, το οποίο έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει τα αγαπημένα του ζευγάρια με θετική ψήφο, μέσω κλήσης, sms, καθώς και μέσα από την πλατφόρμα justvote.gr

Τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν απόψε τα ζευγάρια:

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια

«Το Παλιό Μου Παλτό»

«I Don’t Want to Miss A Thing»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Ίαν Στρατής

«Beggin»

«Whole Lotta Love»

Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου – Φειδίας

«Ροζ»

«Θεός Αν Είναι»

Γιάννης Σεβδικαλής – Σοφία Κουρτίδου

«Unstoppable»

«Εν Λευκώ»

Τι είπαν οι φιναλίστ πριν από τον τελικό;

Οι φιναλίστ βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα – πλην δυο – και μίλησαν για τα συναισθήματά τους πριν από τη μεγάλη βραδιά.

«Το J2US για όλους μας είναι ένα όμορφο ταξίδι. Στην Τέχνη η αφετηρία είναι διαφορετική ο τερματισμός είναι κοινός, αυτά τα ζευγάρια που γίναμε φίλοι, που ταξιδέψαμε μαζί, θα έχουμε έναν κοινό τερματισμό, σε ένα πάρτι που όλοι μας είχαμε τις στιγμές μας» είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Αμούτζας.

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής ρωτήθηκαν για τον γάμο τους και το πότε θα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Στον τελικό του J2US θα τους δούμε να ερμηνεύουν το Unstoppable και το Εν Λευκώ.

Ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου και ο Φειδίας μίλησαν για την αγάπη του κόσμου και το πόσο θέλουν να ανταμείψουν απόψε τον κόσμο που τους ακολουθεί με μία θεαματική εμφάνιση. Τα τραγούδια που θα πουν είναι το «Ροζ» και το «Θεός Αν Είναι».

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button