Αθλητικά

Απόστολος Χρήστου και Βαγγέλης Μακρυγιάννης κατέκτησαν την Ευρώπη: Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο για το ελληνικό δίδυμο στα 100μ. ύπτιο

Ο Απόστολος Χρήστου και ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης έκαναν το 1-2 στον τελικό των 100μ. ύπτιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης στο Βελιγράδι. Νέος γαλανόλευκος θρίαμβος στη Σερβία, με τους Έλληνες πρωταθλητές να μην έχουν αντίπαλο.

Το ελληνικό πάρτι συνεχίστηκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στο Βελιγράδι, καθώς μετά το 1-2 των Κρίστιαν Γκολομέεβ και Στέργιου Μπίλα στα 50μ ελεύθερο, ο Απόστολος Χρήστου και ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης έκαναν το 1-2 στον τελικό των 100μ ύπτιο.

Ο Απόστολος Χρήστου ήταν τα φαβορί και το επιβεβαίωσε, καθώς με χρόνο 52.23 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Από κοντά και ο Ευάγγελος Μακρυγιάννης, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος με 52.83.

Με δύο χρυσά μετάλλια θα αποχωρήσει από την σερβική πρωτεύουσα ο Απόστολος Χρήστου, καθώς επικράτησε και στα 50μ ύπτιο, αλλά και στα 100μ ύπτιο.

To άρθρο Απόστολος Χρήστου και Βαγγέλης Μακρυγιάννης κατέκτησαν την Ευρώπη: Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο για το ελληνικό δίδυμο στα 100μ. ύπτιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button