lifestyle

Χρήστος Μενιδιάτης: Πίσω από ένα πληκτρολόγιο βγάζουν όλη την κακία τους, δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να ενοχλήσουν την οικογένειά μας

«Δεν έχουμε ποτέ το δικαίωμα να φερθούμε άσχημα σε κανέναν. Όχι να σηκώσουμε το χέρι, ούτε καν λεκτικά να προσβάλλουμε τον άλλο» τόνισε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν καλεσμένοι στο Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για τα επικριτικά σχόλια που υπάρχουν στο διαδίκτυο και τις αρχές που προσπαθούν να περάσουν στα παιδιά τους. 

«Τα όρια του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικά. Κάποιοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο ανώνυμα βρίσκουν ευκαιρία και βγάζουν όλη την κακία τους και δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να ενοχλήσουν πραγματικά όχι μόνο εμάς ως μονάδες αλλά και την οικογένειά μας. Έχουμε μικρά παιδιά που μπαίνουν στο ίντερνετ», δηλώνει ο Χρήστος Μενιδιάτης.

«Δεν έχουμε ποτέ το δικαίωμα να φερθούμε άσχημα σε κανέναν. Όχι να σηκώσουμε το χέρι, ούτε καν λεκτικά να προσβάλλουμε τον άλλο. Σεβόμαστε τον απέναντι σε όποια ηλικία και να είναι.

Μακάρι να τους λέγαμε πως τους φέραμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο αλλά δεν είναι έτσι», συμπληρώνει ο γνωστός τραγουδιστής.

«Τα παιδιά μας δυστυχώς ζουν σε μία ζούγκλα και καλούνται να επιβιώσουν, να απογαλακτιστούν από εμάς και να φανούν δυνατοί. Όποιος σε ενοχλεί πρέπει να είναι απέναντί σου», επισημαίνει ο Χρήστος Μενιδιάτης στο Happy Day.

  

Όταν ο Γιώργος Τσαλίκης τόνισε πως έχει πει στους γιους του να αποφεύγουν να απαντούν στη βία με βία, ο Χρήστος Μενιδιάτης σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Με αυτή τη λογική θα δέχονται τη σφαλιάρα και την προσβολή από τον καθένα. Είναι όλα σχετικά, θέμα στιγμής. Είναι κάποιες φορές, κάποιες ακραίες καταστάσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις τη βία, το κακό».

To άρθρο Χρήστος Μενιδιάτης: Πίσω από ένα πληκτρολόγιο βγάζουν όλη την κακία τους, δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να ενοχλήσουν την οικογένειά μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button