lifestyle

Η Έλενα Παπαρίζου κάνει πρόβα το «My Number One» πριν την πρωτιά του 2005

Πρόβα της Έλενας Παπαρίζου από το μακρινό 2005 βλέπει πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram βίντεο με την ίδια να προετοιμάζεται για την Eurovision εκείνης της χρονιάς που κατέληξε με νίκη του «My Number One».

Λίγα 24ωρα μετά την εμφάνισή της στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2024, όπου ερμήνευσε ξανά το νικητήριο τραγούδι «My Number One» με το οποίο ξεσήκωσε τη Malmö Arena, η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα άγνωστο, μέχρι τώρα, βίντεο.

Σε αυτό, η Έλενα Παπαρίζου εμφανίζεται μαζί με τους χορευτές της σε μία από τις πρώτες πρόβες για το «My Number One», πριν την Eurovision 2005!

Η ίδια η αγαπημένη ερμηνεύτρια, όπως αποκάλυψε στη λεζάντα της ανάρτησης, δεν είχε δει το βίντεο μέχρι πριν από λίγες ημέρες.

Ειδικότερα έγραψε στη λεζάντα: 

«Πριν από λίγες μέρες ήρθε αυτό το βίντεο στο mail μου από τις πρώτες χορευτικές πρόβες του «My Number One» με τον αγαπημένο μου @fokasevagelinos 😍 χάρηκα, ενθουσιάστηκα και συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν το είχα ξαναδεί ποτέ μέχρι σήμερα».

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου πυροδότησε κύμα νοσταλγίας στους fans της για το εμβληματικό «My Number One».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button