Αθλητικά

Απογοητευμένος Ρόι Κιν στην ισοφάριση της Αγγλίας! Έμεινε ακίνητος μπροστά στον Γκάρι Νέβιλ που πανηγύρισε έξαλλα

Ο Ρόι Κιν κατάφερε να γίνει viral με την αντίδρασή του στο γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ, με το οποίο η Αγγλία έστειλε το ματς με την Σλοβακία στην παράταση, στους “16” του Euro 2024.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ κατάφερε να φέρει το Αγγλία – Σλοβενία στο 1-1 με συγκλονιστικό γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, κάνοντας τους φίλους των “τριών λιονταριών” να πανηγυρίσουν έξαλλα και φέρνοντας απογοήτευση στους “αντιπάλους” της ομάδας. Κάτι τέτοιο είδαμε και στην εκπομπή που συμμετέχουν οι Ρόι Κιν, Γκάρι Νέβιλ και Ίαν Ράιτ στο στούντιο του ITV.

Ο παλαίμαχος Ιρλανδός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε την Αγγλία να στέλνει το ματς στην παράταση (προκρίθηκε τελικά με 2-1) και έμεινε… στήλη άλατος, πηγαίνοντας κάποια βήματα πιο μακρυά και δείχνοντας προβληματισμένος και απογοητευμένος.

Την ίδια στιγμή, οι παλαίμαχοι Άγγλοι ποδ9οσφαιριστές, Γκάρι Νέβικ και ίαν Ράιτ, χοροπηδούσαν από τη χαρά τους και ούρλιαζαν, για το γκολ του Μπέλιγχαμ.

Να αναφέρουμε ότι ο Ρόι Κιν είναι γνωστός για την καυστική κριτική που ασκεί σε διάφορες περιπτώσεις, ρίχνοντας -με μεγάλη ευκολία- αρκετό “φαρμάκι” στην εθνική Αγγλίας και τον τρόπο που αγωνίζεται υπό της οδηγίες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

To άρθρο Απογοητευμένος Ρόι Κιν στην ισοφάριση της Αγγλίας! Έμεινε ακίνητος μπροστά στον Γκάρι Νέβιλ που πανηγύρισε έξαλλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button