ΓυναίκαΜόδα

Αν θέλετε καλύτερο σεξ, κοιμηθείτε περισσότερο

Η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει σεξουαλικά προβλήματα και αντίστροφα. Τι εννοούμε με αυτό; Η αϋπνία μπορεί να “σκοτώσει” την ερωτική σας ζωή. Ένας καλός ύπνος μπορεί να αυξήσει το ενδιαφέρον για το σεξ.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες επηρεάζονται περισσότερο από την έλλειψη ύπνου, ενώ οι άνδρες υποφέρουν από προβλήματα όπως η μειωμένη τεστοστερόνη και η στυτική δυσλειτουργία λόγω έλλειψης ύπνου. Το σεξ μπορεί να βελτιώσει τον ύπνο, επειδή μειώνει την κορτιζόλη και αυξάνει την ωκυτοκίνη.

Για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, η βελτίωση του ύπνου και της κανονικότητας στις σεξουαλικές συναντήσεις είναι το κλειδί. Οι ειδικοί συστήνουν όχι μόνο να διατηρούν ένα συνεπές πρόγραμμα τόσο του ύπνου όσο και της σεξουαλικής δραστηριότητας, αλλά και να μειώνουν τη χρήση των smartphones πριν από τον ύπνο και κατά τη διάρκεια του χρόνου με ένα σύντροφο.

Επομένως, με αυτές τις στρατηγικές, η κρεβατοκάμαρα μπορεί να γίνει καταφύγιο τόσο για καλύτερο ύπνο όσο και για πιο υγιή σεξουαλική ζωή.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button