ΓυναίκαΜόδα

Αντώνης Ρέμος – Τι λέει ο δικηγόρος του: «Δεν ισχύει ότι δήλωνε 50.000 ευρώ»

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης 4/7, στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Αντώνη Ρέμου, μέχρι του ποσού των 1.500.000 ευρώ προχώρησε η Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα, και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος θέλησε να αποσαφηνίσει κάποια πράγματα γύρω από την υπόθεση.

Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στο Happy Day, θέλησε να αποσαφηνίσει κάποια πράγματα γύρω από την υπόθεση.

«Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Ο έλεγχος που έγινε στον γνωστό τραγουδιστή γίνεται σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες αυτής της χώρας… », είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Πριν γίνει η δέσμευση, ή αφού γίνει, πριν διαπομπεύσουμε τον οποιονδήποτε πολίτη δημόσια, θα πρέπει να τον καλέσει η αρχή ξεπλύματος, και να τον ρωτήσει, να του ζητήσει εξηγήσεις… Ένα μέτρο τόσο επαχθές δε πρέπει να παίρνεται. Επίσης, πως διαρρέεται ένα όνομα τόσο εύκολα… Σας λέω κατηγορηματικά ότι η πληροφορία ότι δήλωνε 50.000 δεν είναι ακριβής. Είναι μια διαρροή που έχει σκοπό τη διαπόμπευση του συγκεκριμένου καλλιτέχνη», ανέφερε σε άλλο σημείο ο δικηγόρος του Αντώνη Ρέμου.

«Ο Αντώνης Ρέμος είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχει ελεγχθεί από τις φορολογικές αρχές επανειλημμένως και είναι συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του», τόνισε σε άλλο σημείο ο γνωστός δικηγόρος.

«Ο Αντώνης Ρέμος είναι πολύ στεναχωρημένος διότι αιφνιδιάστηκε από τη δέσμευση αλλά και για τη διαρροή του ονόματός του. Από την άλλη, είναι σίγουρος για την αθωότητά του», κατέληξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button