ΓυναίκαΜόδα

Αντώνης Ρέμος: Δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του γνωστού τραγουδιστή μέχρι το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ

Με εντολή της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα, καλείται η Οικονομική Εισαγγελία να διερευνήσει σε βάθος τις ενδείξεις περί εμπλοκής σε υπόθεση φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος, του γνωστού τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμου.

Ο  Πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Χαράλαμπος  Βουρλιώτης με πόρισμά του ειδοποιεί τις εισαγγελικές Αρχές περί των ενδείξεων που κατέχει, ενώ παράλληλα  όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεσμεύει την κινητή και ακίνητη περιουσία του, μέχρι του ποσού του 1,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αρχή ερευνώντας εταιρεία του τραγουδιστή, «σκόνταψε» στη διάπραξη τυχόν αξιόποινων πράξεων εκ μέρους του τραγουδιστή και συγκεκριμένα φοροδιαφυγής ύψους 1.500.000 ευρώ και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Μετά από αυτό προχώρησε στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή, προσωπικών λογαριασμών, λογαριασμών της επίμαχης εταιρείας, σκαφών αλλά και θυρίδων στην περίπτωση που υπάρχουν έως το ποσό του 1.500.000 ευρώ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button