Τεχνολογία

Ανδρουλάκης: «Δεν θέλω πασαρέλα υποψηφιοτήτων – Εμένα δεν με πήρε κανείς από το χέρι να με κάνει πρόεδρο»

Για ασύμμετρη αντίδραση κάποιον στελεχών σε σχέση με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης γεγονός που τον οδήγησε στην απόφαση να εισηγηθεί εσωκομματικές εκλογές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του στο MEGA αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν σύμμετρη η αντίδραση στελεχών σε σχέση με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών» σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ, στην αρχή της συνέντευξής του ενώ πρόσθεσε: «Υπήρχαν ζητήματα επικοινωνιακής αδυναμίας. Το θέμα είναι να δούμε τη μεγάλη εικόνα».

Συνεχίζοντας για την αντίδραση των στελεχών υπογράμμισε πως δημιούργησε τεράστιο εσωτερικό ζήτημα. «Ζητώ δίκαιη αποτίμηση για να μη γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε με κόπο» τόνισε με νόημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Και συνέχισε: «Χάνουν δυνάμεις οι αντίπαλοί μας. Ξέρετε, το να προσεγγίσεις τον κόσμο θέλει πολλή δουλειά. Καλά είναι τα ευχολόγια αλλά καλό είναι να είμαστε και ρεαλιστές. Έχω στόχο να αυξηθούμε στη νέα γενιά αλλά και στα αστικά κέντρα, στους φτωχούς ανθρώπους ως σοσιαλιστικό κόμμα. Είμαι έτοιμος να κάνω αυτή τη δουλειά».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο κ. Ανδρουλάκης πρόσθεσε: «Όλοι οι υποψήφιοι θα κριθούν και για τις προτάσεις και για τις συμπεριφορές τους. Δε θέλω μια πασαρέλα υποψηφιοτήτων. Αξία έχει να προτείνουν πράγματα… Θέλω μια διαδικασία με προτάσεις, θέσεις και κριτική. Τι ήταν αυτό που τους διαφοροποιεί από τις προτάσεις μου. Και το μέλος και ο φίλος, θα αξιολογήσουν ποιος κάνει πασαρέλα».

Ανδρουλάκης για Δούκα: «Δε θέλω να μπω σε αντιπαράθεση»

Σε ερώτηση για τον Χάρη Δούκα είπε: «Πραγματικά έχω χρέος να περιφρουρήσω τη διαδικασία, να είναι με ενότητα και προοπτική για το ΠΑΣΟΚ. Θα κριθούν και οι συμπεριφορές και οι επιλογές. Θα μας κρίνουν οι πολίτες. Δε θέλω να μπω σε αντιπαράθεση. Αυτό που γίνεται τρεις εβδομάδες τώρα απαξιώνει τους κόπους των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ. Δε μπαίνω σε αντιπαράθεση γιατί εγώ θα μιλήσω πολιτικά. Αν κάποιος έχει διαφωνίες πολιτικές, τότε θα τον αξιολογήσουν οι πολίτες» είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα συμφέροντα, τα γεύματα και τα δείπνα, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε: «Εμένα δε με πήρε κανένα χέρι να με κάνει ευρωβουλευτή και πρόεδρο. Αν δεν είσαι αυτόνομος από συμφέροντα δε μπορείς να υπηρετείς τον ελληνικό λαό…».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button