
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις μέσα από τη εκπομπή “Buongiorno” το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας.
«Όλη τη βδομάδα όλο και κάτι είχα, δεν ξεκουράστηκα καθόλου ή μάλλον ευχαριστήθηκα μια σειρά από πράγματα. Ευχαριστήθηκα που ήμουν και στην εκπομπή με τη Σίσσυ, είχαμε μία πολύ γλυκιά και ζεστή επικοινωνία με όλα τα παιδιά», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν η Φαίη Σκορδά του έδωσε την αντίστοιχη πάσα.
«Λίγο-πολύ τα έχω πει κι εδώ, αλλά είναι διαφορετικά αν είναι η ίδια η Σίσσυ και η αντίδραση που είχε, την οποία πήγα να τη “φρενάρω” και κακώς. Δεν ήθελα να τη συγκινήσω αλλά να πω κάποια πράγματα. Όταν το ξαναείδα, με ενόχλησε η στάση μου που δεν άφησα τη Σίσσυ να εκφραστεί με τον δικό της τρόπο», τόνισε ο παρουσιαστής.
«Έκανα λάθος εκτίμηση. Το είδα και είναι μαύρη κουκίδα μέσα μου αυτό», παραδέχθηκε κλείνοντας το θέμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.