Αθλητικά

ΑΕΚ – Λάζαρος Ρότα: Ο Έρολ Μπουλούτ σχολίασε τα δημοσιεύματα για τον παίκτη της Ένωσης και την Κάρντιφ

Ο προπονητής της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ, ρωτήθηκε για το φερόμενο ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Λάζαρο Ρότα της ΑΕΚ.

Το όνομα του Λάζαρου Ρότα της ΑΕΚ μπήκε τις περασμένες ημέρες σε αγγλικά μετεγγραφικά σενάρια που αφορούσαν την Κάρντιφ, με τον προπονητή της ομάδας, Ερόλ Μπουλούτ να τα διαψεύδει.

Ο Τούρκος προπονητής της Κάρντιφ έκανε λόγο για έναν καλό παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι δύσκολα η ομάδα του θα μπορούσε να προχωρούσε στην απόκτησή του.

“Τον ξέρω, είναι ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ. Μπορώ να σας πω την αλήθεια, ότι δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα ή συζήτηση. Είναι σίγουρα ένας καλός παίκτης, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχει συμβόλαιο ως το 2026. Αν θες να πάρεις παίκτη από την ΑΕΚ, που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο και ίσως τον κατακτήσει και φέτος, και ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, πως θα το καταφέρεις;”, είπε αρχικά ο Έρολ Μπουλούτ και συνέχισε:

“Αν κάτι γράφεται στα media ή στα social media, ποιος το γράφει; Νομίζω πως αυτοί που το έγραψαν δεν σκέφτηκαν αν αυτό μπορεί να γίνει, βλέποντας και την κατάστασή μας φέτος. Πρέπει να είναι ρεαλιστικό κάτι που λες”.

To άρθρο ΑΕΚ – Λάζαρος Ρότα: Ο Έρολ Μπουλούτ σχολίασε τα δημοσιεύματα για τον παίκτη της Ένωσης και την Κάρντιφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button