lifestyle

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Η οικογένειά μου με πλήγωσε» – Η ανάρτηση μετά το τέλος της «κηδεμονίας» του πατέρα της

Περίπου 2,5 χρόνια μετά την δικαστική απόφαση που βάζει τέλος στην πλήρη κηδεμονία του πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς και τον έλεγχο που του είχε δώσει στη ζωή της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατέληξε επιτέλους σε συμβιβασμό μαζί του, σύμφωνα με τους δικηγόρους των δύο πλευρών.

Μετά τη διευθέτηση της δικαστικής διαμάχης με τον πατέρα της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είπε ότι δεν υπήρξε «καμία δικαιοσύνη» για τους τρόπους με τους οποίους η οικογένειά της την «πλήγωσε».

Η 42χρονη νικήτρια του βραβείου Grammy, έκανε μια δήλωση όλο νόημα, δημοσιεύοντας το εξώφυλλο του βιβλίου της Tζανέτ Μακέρντι με τίτλο «I’m Glad My Mom Died» (Χαίρομαι που πέθανε η μαμά μου). 

«Να είστε καλοί, παιδιά! Καλό βιβλίο», έγραψε.

Η ποπ σταρ δημοσίευσε προηγουμένως μια selfie της στον καθρέφτη με γυμνή την πλάτη της:

«Είχα πραγματικά δίκιο για τη νευρική βλάβη στην πλάτη μου!» ξεκίνησε στη λεζάντα.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να κάνω βελονισμό κάθε μέρα της ζωής μου τώρα!!! Αν ο κόσμος ήξερε μόνο πώς χρειάστηκε να συρθώ μια φορά μέσα από την ίδια μου την πόρτα!!!».

«Η οικογένειά μου με πλήγωσε! Δεν υπήρξε δικαιοσύνη και μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ!» τόνισε.

Η 42χρονη ποπ σταρ ισχυρίστηκε ακόμα ότι υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων, χωρίς να τους κατονομάσει, που κάθονταν και «δεν έκαναν απολύτως τίποτα» για μήνες ενώ η ίδια δεχόταν κακομεταχείριση.

«Με τον τρόπο που μεγάλωσα πάντα διδασκόμουν τη διαμόρφωση του σωστού και του λάθους, αλλά οι ίδιοι οι δύο άνθρωποι που με μεγάλωσαν με αυτόν τον τρόπο με πλήγωσαν!!!», πρόσθεσε.

Η Σπίαρς είπε ακόμα ότι της λείπει το σπίτι της στη Λουιζιάνα, όπου ζούσε όταν ήταν παιδί.

Η ανάρτηση της ποπ σταρ έρχεται μετά τον πολυετή δικαστική της μάχη με τον πατέρα της.

Σύμφωνα με το TMZ, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με την απόφαση γιατί ο πατέρας της δεν θα δώσει ούτε ένα σεντ, σε αντίθεση με εκείνη που θα πρέπει να πληρώσει όλα τα νομικά του έξοδα, συν τα δικά της.

Το ποσό αυτό ανέρχεται σε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια ενώ εκείνη έχει ήδη ξοδέψει για την αμοιβή του δικού της δικηγόρου, πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια.

Η ποπ σταρ τέθηκε υπό την κηδεμονία του πατέρα της με δικαστική εντολή το 2008, με την 13χρονη αυτή συμφωνία, κατά την οποία ο πατέρας της είχε τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε όλες τις οικονομικές και ιατρικές αποφάσεις για την Μπρίτνεϊ να λήγει το 2021.

Τον Ιούνιο του 2021 η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά στο δικαστήριο για όλα αυτά τα χρόνια, ζητώντας από τον δικαστή να την απελευθερώσει από μία «κακοποιητική», όπως την χαρακτήρισε, κηδεμονία του πατέρα της.

Πληροφορίες από Dailymail

To άρθρο Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Η οικογένειά μου με πλήγωσε» – Η ανάρτηση μετά το τέλος της «κηδεμονίας» του πατέρα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button