ΓυναίκαΜόδα

Αλεξία Κεφαλά: Ποια είναι η εντυπωσιακή σύντροφος που θα παντρευτεί με τον ράπερ FY;

Η Αλεξία Κεφαλά, γνωστή ως UpintheHype στο Instagram, είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του FY στην οποία ο ράπερ έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε χιλιάδες κόσμου.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ράπερ FY κατά τη διάρκεια του φετινού Colourday Festival στο οποίο συμμετείχε επεφύλασσε στην αγαπημένη του μία έκπληξη που θα θυμάται σε όλη της τη ζωή. Τι συνέβη;

Κατά την εμφάνισή του στη σκηνή, ο ράπερ φώναξε την Αλεξία στη σκηνή, γονάτισε μπροστά της και κρατώντας ένα μονόπετρο της έκανε πρόταση γάμου!

«Αλεξία θα με παντρευτείς;» φώναξε ο ράπερ στο μικρόφωνο ξεσηκώνοντας το κοινό, με την αγαπημένη του να μένει σοκαρισμένη από την αναπάντεχη έκπληξη στη σκηνή του Colourday Festival.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο ίδιος φώναξε στο μικρόφωνο πως αν κρίνει από την αντίδρασή της, η απάντησή της είναι θετική, με την ίδια να τον σφίγγει στην αγκαλιά της.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόταση γάμου στη σκηνή

Το ζευγάρι αφού κατέβηκε από τη σκηνή, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και μίλησε για αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

«Δεν ήταν δύσκολη η πρόταση γάμου, μέχρι να βγει το σόου ήταν δύσκολο. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είχα άγχος. Το έπαιξα καλά, δεν είχε ιδέα η Αλεξία», είπε αρχικά ο ράπερ, FY.

«Είμαι σοκαρισμένη, δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο άνθρωπο δίπλα μου. Είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον», πρόσθεσε από την πλευρά της η Αλεξία Κεφαλά.

Το who is who της Αλέξιας Κεφαλά

Είναι ψυχολόγος αλλά και influencer ενώ έχει καταφέρει μέσα από τα βίντεό της να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στα social media. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι αυξάνονται συνεχώς οι followers της.

«Η ψυχολογία για μένα είναι λειτούργημα. Η φροντίδα του νου είναι εξίσου σημαντική με τη φροντίδα του σώματος. το να είσαι ικανός να συμβάλεις στη βελτίωση της ζωής ενός ανθρώπου, στην επούλωση των νοητών του τραυμάτων το θεωρώ υπερδύναμη.» έχει πει σε συνέντευξή της η Αλεξία.

«Έχω τελειώσει στο ΑΠΘ, Πολιτικές Επιστήμες και μετά έκανα τρία χρόνια ψυχολογία. Το Uninthehype δείχνει ένα κομμάτι του εαυτού μου που δεν βγάζω πολύ προς τα έξω αλλά υπάρχει, πετάω στα σύννεφα. Μετά τον κορωνοϊό έγιναν online οι συνεδρίες. Ήμουν πολύ εσωστρεφής και όταν γνώρισα τον Φίλιππο (σ.σ FY) μου έβγαλε έναν εαυτό που προφανώς τον είχα και βγήκε στην επιφάνεια. Με τον Φίλιππο μας αρέσει πολύ η Αθήνα. Μένουμε Γλυφάδα γιατί μας θυμίζει λίγο την Καλαμαριά. Ήταν εύκολη η μετάβαση γιατί με τη δουλειά του Φίλιππου πηγαινοερχόμασταν» είπε η Αλεξία Κεφαλά σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια η Αλεξία Κεφαλά εξομολογήθηκε: «Είμαι πολύ υπερήφανη για τον Φίλιππο, τον καμαρώνω και βλέπω μία μεγάλη εξέλιξη στην καριέρα του τα τελευταία δύο χρόνια. Στην αρχή της σχέσης μας τον ζήλευα γιατί ήμουν εκτός του χώρου. Αλλά το συνήθισα και μου είναι πολύ φυσικό. Σε ένα TikTok με είχαν κάνει tag που τον αγκάλιαζε μια φαν του και απάντησε η κοπέλα ότι ήμουν δίπλα και αρκετά ακομπλεξάριστη. Δεν έχει κανένα λόγο να με ζηλεύει ο Φίλιππος».

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη και δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζουν μαζί βίντεο στα social media.  Η σχέση τους μετράει 5 χρόνια και πλέον είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα, τον γάμο.

Η ζωή στην Αθήνα

«Η ζωή μου στη Θεσσαλονίκη ήταν πολύ όμορφη, αγαπώ τη Θεσσαλονίκη!  Τελικά οι επιλογές μου με έφεραν στην Αθήνα και δε θα μπορούσε η ζωη μου να έχει πάρει πιο όμορφη τροπή. Η Αθήνα είναι μαγευτική, συνδυάζει το αρχαίο το παραδοσιακό και το σύγχρονο μαζί. Όταν τελείωνα τη δεύτερη σχολή μου (ψυχολογία) εξέταζα το ενδεχόμενο να μετακομίσω στο Άμστερνταμ για να κάνω μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία. Αμφιταλαντευομουν μεταξύ εγκληματολογίας και κλινικής ψυχολογίας. Τελικά η σχέση μου με τον Φίλιππο έπαιξε το ρόλο της και επέλεξα να κάνω μεταπτυχιακό στην κλινική ψυχολογία οπότε και μετακομίσαμε μαζί στην Αθήνα.».

Τι σημαίνει το Upinthe_hype, το όνομα που χρησιμοποιεί στα social media;

«Για εμένα προσωπικά συμβολίζει την πλευρά του εαυτού μου που είναι συνέχεια αισιόδοξη ενεργητική ενθουσιώδης. Είναι μια πτυχή του εαυτού μου που παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά έντονη, την εξωτερικεύω μόνο στους ανθρώπους με τους οποίους νιώθω οικεία.».

Η Αλεξία Κεφαλά παρουσιάζει τη δική της εκπομπή στην Paniktv στο Youtube με τίτλο Self Love. Μία εκπομπή, η οποία μας μαθαίνει να αγαπάμε τον εαυτό μας.

Η Αλεξία Κεφαλά έχει παίζει στο video clip του FY για το «Ring».

Στον λογαριασμό της στο Instagram αυτή τη στιγμή έχει 134 χιλιάδες ακολούθους.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το προφίλ της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button