Αθλητικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ για τον ιστορικό ημιτελικό του Conference League

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (2/5, 22:00), με την ομάδα του Μεντιλίμπαρ να αντιμετωπίσει την ισχυρή Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ για τα ημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Άστον Βίλα ενόψει της ρεβάνς στο “Γ. Καραϊσκάκης” την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Μεντιλίμπαρ μοιάζει να έχει καταλήξει σχεδόν στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους Άγγλους.

Ο Τζολάκης αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Οι Ρέτσος και Κάρμο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Ορτέγκα και Ροντινέι να κινούνται στα άκρα.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να βάλει τριάδα στον άξονα. Έσε και Τσικίνιο έχουν το προβάδισμα, με τους Όρτα και Ιμπόρα να διεκδικούν την τρίτη θέση στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Φορτούνης, θα παίξει στο ένα επιθετικό άκρο και ο Ντάνιελ Ποντένσε στο άλλο. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Παπαδούδης, Τζολάκης, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Φορτούνης, Κάρμο, Ροντινέι, Όρτα, Ρίτσαρντς, Αλεξανδρόπουλος, Ρέτσος, Πρεκατές.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μασούρας και ο Ριχάρδος Ντόι είναι τιμωρημένοι.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button