Αθλητικά

ΑΕΚ: Ο Θωμάς Στρακόσα που βάζει τα κιτρινόμαυρα και τα δημοσιεύματα που επιμένουν για Ορμπελίν Πινέδα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Θωμά Στρακόσα φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ, τη στιγμή που τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα, συνεχίζονται.

Μια “ανάσα” από την ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Θωμάς Στρακόσα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι διαπραγματεύσεις με την Μπρέντφορντ είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και η συμφωνία είναι πολύ κοντά.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του διεθνούς Αλβανού τερματοφύλακα εμφανίζονται να βρήκαν τη “χρυσή τομή” με την Μπρέντφορντ για να ολοκληρωθεί η πώλησή του στην Ένωση.

Εάν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, μέχρι το Σαββατοκύριακο ο Στρακόσα αναμένεται να πάρει το “πράσινο φως”, για να ταξιδέψει στην Αθήνα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή, η Μοντερέι προσπαθεί να αποσπάσει το “ΟΚ” της ΑΕΚ, για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα, αλλά οι προτάσεις της δεν είναι καθόλου δελεαστικές. Η τελευταία κρούση που ήρθε στην Ένωση απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και -μάλιστα- χαρακτηρίστηκε αστεία.

Πάντως, ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Θέσαρ Λουίς Μέρλο, αναφέρει σε ανάρτησή του ότι ο Ορμπελίν Πινέδα ήρθε σε συμφωνία με τη Μοντερέι και ότι ο μεξικάνικος σύλλογος είναι σε διαπραγματεύσεις με την Ένωση.

Θυμίζουμε ότι -με επίσημή της θέση- η ΑΕΚ έχει αναφέρει για την υπόθεση “Πινέδα” ότι δεν εκβιάζεται από κανέναν.

To άρθρο ΑΕΚ: Ο Θωμάς Στρακόσα που βάζει τα κιτρινόμαυρα και τα δημοσιεύματα που επιμένουν για Ορμπελίν Πινέδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button