Αθλητικά

ΑΕΚ – Ορμπελίν Πινέδα: «Παραμένει το ενδιαφέρον, συνεχίζονται οι επαφές» ισχυρίζεται ο πρόεδρος της Μοντερέι

Μπορεί ο Ορμπελίν Πινέδα να συμβόλαιο σε ισχύ με την ΑΕΚ μέχρι το 2027 και η Ένωση να μη έχει καμία όρεξη για την παραχώρησή του, αλλά η Μοντερέι θέλει να αποκτήσει τον Μεξικανό και “ταράζει” την ηρεμία στην Ένωση.

Ο πρόεδρος της Μοντερέι, Τάτο Νοριέγκα, μίλησε για το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ. Την ώρα που η Ένωση ξεκαθαρίζει ότι δεν εκβιάζεται από κανέναν -σχολιάζοντας δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη- η Μοντερέι διατηρεί στην επικαιρότητα το ενδιαφέρον της για τον Μεξικανό.

“Παραμένει το ενδιαφέρον για τον Πινέδα, όπως και για άλλους παίκτες καθώς προσπαθούμε να πάρουμε τους καλύτερους για να ενισχύσουμε το ρόστερ. Θα δούμε που θα καταλήξουμε, αλλά ναι συνεχίζονται οι επαφές”, είπε μεταξύ άλλων ο Νοριέγκα.

Να τονίσουμε πως η Μοντερέι δεν έχει κάποια νέα πρόταση στην ΑΕΚ, εκτός απ’ αυτή προ ημερών η οποία και απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Από την Ένωση έχουν αναφέρει με αρκετή “ένταση” ότι δεν έχει δώσει καμία άδεια να μιλήσει η πλευρά του παίκτη με τους Μεξικανούς.

To άρθρο ΑΕΚ – Ορμπελίν Πινέδα: «Παραμένει το ενδιαφέρον, συνεχίζονται οι επαφές» ισχυρίζεται ο πρόεδρος της Μοντερέι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button