Αθλητικά

ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Γκατσίνοβιτς και Ροντινέι μονομαχούν στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI




Ολυμπιακός και ΑΕΚ συγκρούονται στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη για να κατακτήσουν μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Ματίας Αλμέιδα γνωστοποίησαν τις ενδεκάδες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Πιρόλα, Μπρούνο, Γκαρθία, Μουζακίτης, Μαρτίνς, Έσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Μπρινιόλι, Οντουμπάτζο, Μήτογλου, Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Λαμέλα, Ελίασον, Κοϊτά, Μαρσιάλ


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button