Αθλητικά

Τρόμος για μητέρα και κόρη στη Ραφήνα – Ληστές μπήκαν στο σπίτι τους και τις τραυμάτισαν

Μια μητέρα και την κόρη της έβαλαν στο στόχαστρο τους άγνωστοι χθες βράδυ στη Ραφήνα. Σύμφωνα με την καταγγελία των δυο γυναικών, λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ, δυο άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στο διώροφο σπίτι. Οι δυο γυναίκες, ηλικίας 93 και 67 ετών, τα έχασαν όταν ήρθαν αντιμέτωπες με ένα όπλο και ένα μαχαίρι που κρατούσαν οι κακοποιοί.

Οι δράστες τις ακινητοποίησαν και έψαξαν όλο το σπίτι μέχρι που βρήκαν χρήματα και κοσμήματα των δυο θυμάτων. Άρπαξαν την λεία τους και έγιναν καπνός ενώ μάνα και κόρη κάλεσαν το ΕΚΑΒ καθώς είχαν τραυματιστεί. Το ασθενοφόρο πήγε στην οδό Μπούρτζου και παρέλαβε τις δυο τραυματίες για να τις μεταφέρει στο «Γενικό Κρατικό Αθηνών» όπου οι γιατροί τους προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή τους αλλά το σοκ που είχαν υποστεί ήταν μεγάλο. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, θα προσπαθήσουν να μιλήσουν με τα θύματα όταν ηρεμήσουν και να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης των κακοποιών. Ταυτόχρονα πήραν αποτυπώματα από τον χώρο και αναζητούν εικόνα από κάμερες γειτονικών σπιτιών που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τις κινήσεις των ληστών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button