ΓυναίκαΜόδα

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά και θα την παντρευτεί σύντομα;

Ο 54χρονος γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ετοιμάζεται να παντρευτεί την σύντροφό του, όπως έγινε γνωστό από την αναγγελία του γάμου τους.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ βρήκε τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Ελένης Κολτζή.

Ποια είναι η Ελένη Κολτζή

Η Ελένη Κολτζή έχει καταγωγή από τη Βέροια Ημαθίας και ζει μόνιμα στο Παλαιό Φάληρο, εκεί όπου μένει και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Η Ελένη Κολτζή είναι απόφοιτη Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, ενώ ασχολείται με τις έρευνες και τεχνολογίες που συμβάλλουν στην εξέλιξη της ιατρικής.

Μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν ως μέλος της ερευνητικής ομάδας του ΕΚΕΤΑ, η Ελένη Κολτζή στέφθηκε μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού “Match & Develop a startup”

Η Ελένη Κολτζή, στο πλαίσιο της πτυχιακής της εργασίας, είχε παρουσιάσει στο συμπόσιο Έρευνας και Καινοτομίας Φοιτητών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης την ευρεσιτεχνία της. Πρόκειται για έναν ελεγχόμενο ρομποτικό εξωσκελετό, που αποτελεί (πραγματική) χείρα βοηθείας για όλους όσοι λόγω κάποιου τραύματος, εγκεφαλικού, νευροεκφυλιστικής πάθησης ή άλλης αιτίας αδυνατούν να κινήσουν τα άνω άκρα τους.

Η αναγγελία του γάμου της με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ αποτέλεσμα μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς ο ίδιος είχε κρατήσει την σχέση τους μακριά από τα media, το ίδιο και η Ελένη Κολτζή, η οποία δεν διαθέτει λογαριασμούς στα social media, θέλοντας να μοιράζεται τις προσωπικές της στιγμές μόνο με τους ανθρώπους από το στενό της περιβάλλον.

Να θυμίσουμε πως η τελευταία φορά που είδαμε τηλεοπτικά τον Γιάννη Παπαμιχαήλ ήταν στην περσινή του συμμετοχή στο J2US.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button