ΓυναίκαΜόδα

4 τρόποι που τα ρούχα μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση

Τα ρούχα μπορούν να γίνουν ο πιο άμεσος δρόμος για να δείξουμε στους υπόλοιπους ανθρώπους την προσωπικότητά μας και τις αντιλήψεις μας, ενώ από την άλλη μπορούν εύκολα να μας στιγματίσουν και να μας βάλουν μια ταμπέλα, την οποία δεν επιλέξαμε εμείς.

Μπορούμε να πειραματιζόμαστε, να διασκεδάζουμε, να ονειρευόμαστε και όλα αυτά μέσα από μερικά κομμάτια ύφασμα. Αυτά τα κομμάτια λοιπόν μήπως μπορούν να κάνουν κάτι και για την αυτοπεποίθησή μας;

Ντύσου για τον εαυτό που φαντάζεσαι

Οι ενδυματολογικές σου επιλογές στηρίζονται επί το πλείστον στην ατζέντα της μέρας σου. Είτε έχεις να πας στο γραφείο και μετά για ποτό, είτε έχεις να πας μια μονοήμερη εκδρομή στο βουνό, είτε ταξιδεύεις με αεροπλάνο, δημιούργησε ένα look σύμφωνα με την εντύπωση που θέλεις να προβάλεις για τον εαυτό σου.

Διάλεξε χρώματα που ανεβάζουν τη διάθεσή σου και σε κάνουν χαρούμενη

Η θεωρία της ψυχολογίας των χρωμάτων συχνά συνδέει τα χρώματα με τη διάθεση, οπότε όταν ντυνόμαστε καλό είναι να δίνουμε σημασία στο πως μας κάνουν να αισθανόμαστε τα χρώματα. Δεν βγάζουν όλα τα χρώματα τα ίδια συναισθήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν κάποιοι γενικοί κανόνες. Οπότε την επόμενη φορά που θα ντυθείς δώσε σημασία στα χρώματα πο θα βάλεις και πρόσεξε να σου δίνουν αυτοπεποίθηση και να σε κάνουν να νιώθεις άνετα.

Δημιούργησε capsule σύνολα που σου δίνουν αυτοπεποίθηση

Όλοι μας έχουμε μερικά σύνολα ή απλά κομμάτια που όταν τα φοράμε αισθανόμαστε πιο όμορφοι, πιο δυναμικοί, ακαταμάχητοι. Αυτά ακριβώς τα σύνολα πρέπει να τα έχεις πρόχειρα κάθε μέρα και να ανατρέχεις σε αυτά αν τα χρειάζεσαι. Δεν είναι κακό να έχεις μερικές «στολές» δυναμισμού.

Να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου και προσπάθησε για ό,τι αξίζεις

Στην τελική, για όποια περίσταση ντύνεσαι ή τι χρώματα και κομμάτια φοράς, το να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου να να προσπαθείς για αυτό που σου αξίζει ενδυματολογικά έχει άμεσο αντίκρισμα στην αυτοπεποίθησή σου. Διάλεξε κομμάτια που μπουστάρουν το εγώ σου, ταιριάζουν με τη διάθεσή σου και είναι άνετα για σένα. Πάρε τον χρόνο σου να εκτιμήσεις τη ενδυματολογική σου προσπάθεια και ασχέτως με το πώς νιώθεις σήμερα, άφησε τον εαυτό σου να χαρεί.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button