ΓυναίκαΜόδα

Έξαλλη η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte: «Είσαι ψεύτης, φεύγω»

Η Μαρία Σολωμού φαίνεται ότι έγινε έξαλλη με τον Mente Fuerte με αφορμή μια… μηχανή.

Πιο αναλυτικά, στα βίντεο που ανέβασε ο γνωστός ράπερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, βλέπουμε την ηθοποιό να τον ρωτά επίμονα σε ποιον ανήκει η μηχανή που πήρε, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι είναι ενός φίλου του που έχει πάει διακοπές. Ωστόσο, η Μαρία Σολωμού δεν τον πιστεύει και τον προειδοποιεί ότι αν είναι δική του, οι δυο τους τελείωσαν.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού ακούγεται να λέει στο πρώτο βίντεο: «Φεύγω τώρα! Γιώργο… Μη κάνεις ότι γελάς από πίσω. Χα χα, ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια, πάρα πολύ αστείο. Ποιανού είναι η μηχανή; Ποιανού είναι η μηχανή παιδάκι μου; Πως τον είπαμε τον άνθρωπο; Γιώργο τον λένε κι αυτόν; Μη γελάς ρε μα@@@α και γελάω. Πως; Χρήστο; Θα τον πάρω τηλέφωνο.

Θα τον πάρω τηλέφωνο και θα τον ρωτήσω, “ποιανού είναι η μηχανή; Πότε γυρνάς από τις διακοπές σου;”. Δεν έχω δει άνθρωπο να φεύγει Ιούνιο για διακοπές, μόνο οι δικοί σου φίλοι και σου αφήνουν και τις μηχανές. Τι γελάς; Πως τον λένε τον άνθρωπο; Γιατί δεν απαντάς; Γιατί ψεύδεσαι. Γιατί είσαι ένας ψεύτης. Πες ποιανού είναι η μηχανή.

Ποιανού είναι η μηχανή παιδί μου; Γιατί δε μου λες; Άρα, τη μηχανή την αγόρασες. Θα τη σπάσω. Αλήθεια σου λέω, θα κατέβω κάτω και θα τη σπάσω. Που είναι; Στο πάρκινγκ; Θα πάω με τα πόδια. Τελείωσε».

@mentefuerte

T R E L H #fyp #foryoupage #foryou #xr1000bmw

♬ πρωτότυπος ήχος – MENTEFUERTE

Σε ένα άλλο βίντεο η Μαρία Σολωμού λέει: «Κατά τα άλλα η μηχανή δεν είναι δική μας, είναι ενός τυχαίου ανθρώπου που δεν έχω ξανακούσει το όνομά του. Δεν πειράζει Γιώργο. Ρωτάω εγώ, περιμένω μια εβδομάδα. Τα βλέπεις τα πράγματά μου; Έτοιμα. Έτοιμη είμαι. Γειά σας».

@mentefuerte

Part2 #fyp #foryoupage #foryou #xr1000bmw

♬ πρωτότυπος ήχος – MENTEFUERTE

Τέλος, σε ένα τρίτο βίντεο που ανέβασε ο Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού φαίνεται να μιλά σε κάποιον φίλο τους γι’ αυτή τη μηχανή και καταλήγει λέγοντας πως τον έχει προειδοποιήσει πως αν πάρει τέτοια μηχανή τελειώσανε.

«Θα δανειστεί λέει μια μηχανή. Ξεκίνησε αυτό με το, “ε, πούλησα τη μηχανή” και λέω, ωραία ησυχάσαμε. Και μετά μου λέει “δανείστηκα μια ίδια”, εντάξει λέω Μπέβερλι. Και εμφανίζεται με ένα τέρας όσο το τραπέζι και λέω, “ποια ίδια”, “την παλιά” λέει. Την παλιά που κοντέψαμε να πεθάνουμε, την παλιά που ήταν σαν σκοτώστρα και έτρεχε σαν τον τρελό Παναγία μου, κι έκανα τάματα σαν τη θειά μου.

Τέλος πάντων, πάει αυτή η μηχανή. Του τη βουτήξανε. Στεναχωρηθήκαμε, κλάψαμε, εγώ άναψα ένα κερί στην Παναγία, λέω δόξα τω Θεώ σωθήκαμε. Και πήγε και δανείστηκε ίδια. Μου λέει, “είναι ενός φίλου μου που έχει πάει διακοπές”. Με κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μου. Την έχει αγοράσει κανονικά. Του έχω πει ότι αν πάρει τέτοια μηχανή τελειώσαμε».

@mentefuerte

Part 3. #fyp #foryoupage #foryou #xr1000bmw

♬ πρωτότυπος ήχος – MENTEFUERTE

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button