Τεχνολογία

Άρχισαν τα όργανα στη Μύκονο

Αίτημα έκτακτης συγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, κατέθεσε η παράταξη «Πρωτοβουλία Δράσης», της οποίας ηγείται ο τέως δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, με αφορμή το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του τοπογράφου μηχανικού Παναγιώτη Στάθη. Στην σχετική ανακοίνωση που ανέβηκε στην σελίδα του συνδιασμού στο Facebook αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή την τραγική επικαιρότητα για το νησί μας τις τελευταίες ώρες, η παράταξη μας κατέθεσε προς τον Δήμο Μυκόνου αίτημα έκτακτης σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου με το κάτωθι περιεχόμενο :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κύριε Πρόεδρε, Με δεδομένη την εξαιρετική σημασία για τον τόπο μας του μοναδικού θέματος του αναβληθέντος Δ.Σ της Παρασκευής 5/7/2024, καθώς και την τρέχουσα επικαιρότητα, ζητούμε την σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα λόγω : 1. Της αρχικής αιτιολόγησης στο πρώτο έγγραφο αναβολής του Δ.Σ περί μη δυνατότητας προσέλευσης των εισηγητών, 2. Της παραδοχής από τον κ. δήμαρχο κατά τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την 2/7/2024 ως λόγο αναβολής επίσης, την αδυναμία προσέλευσης των εισηγητών, 3. Της «απαλοιφής» της παραπάνω αιτιολόγησης από την ορθή επανάληψη του εγγράφου της αναβολής, 4. Της μεγάλης έκτασης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εθνικής εμβέλειας, με την εκδοχή σύνδεσης – συσχετισμού του τραγικού συμβάντος της μοιραίας επίθεσης του δολοφονηθέντος τοπογράφου μηχανικού Παναγιώτη Στάθη με τη σύνταξη του νέου Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Μυκόνου και 5. Του αναφερόμενου ισχυρισμού στα ΜΜΕ (κανάλια εθνικής εμβέλειας) με αποκαλούμενη πηγή εσάς ( Προέδρος ΔΣ) ότι ο θανών ήταν εισηγητής στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής. 6. Της αναστάτωσης της τοπικής μας κοινωνίας και της ανάγκης άμεσης ενημέρωσης των μελών του ΔΣ και των συμπολιτών μας.

Συνεκτιμώντας τα παραπάνω, θεωρούμε επιβεβλημένη την σύγκληση του Δ.Σ το οποίο σας καλούμε να μεταδοθεί και διαδικτυακά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button