ΓυναίκαΜόδα

Αλέξης Παππάς – Έλενα Αϊβαλή: Παθιασμένα φιλιά σε νυχτερινή τους έξοδο σε γνωστό μαγαζί

Ο Αλέξης Παππάς μετά την συμμετοχή του στο Survivor φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερή του φάση, και αυτό μαρτυρούν οι πρόσφατες φωτογραφίες με την Έλενα Αϊβαλή στο πλευρό του.

Πιο αναλυτικά, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Αλέξη Παππά σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής, όπου στο πλευρό του βρισκόταν ο άνθρωπος που ομορφαίνει την καθημερινότητά του εκτός Survivor, και συγκεκριμένα η Έλενα Αϊβαλή.

Ο Αλέξης Παππάς κρατάει χαμηλούς τόνους γύρω από την εν λόγω σχέση, ενώ είναι ενδεικτικό ότι δεν έχει μιλήσει για την Έλενα Αϊβαλή, παρότι είχε μαθευτεί ότι είναι μαζί.

Πέρα από την συμμετοχή του στο «The Bachelor», λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για αυτή την πλευρά του Αλέξη Παππά. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση είναι full in love και το δείχνει, ανταλλάζοντας καυτά φιλιά με τη σύντροφό του.

Μάλιστα, το ζευγάρι παρότι είχει αντιληφθεί την παρουσία του φωτογράφου, δεν φάνηκε να ενοχλείται καθόλου, δείχνοντας έτσι ότι η σχέση τους ωριμάζει όσο περνάει ο καιρός.

Η Έλενα Αϊβαλή διατηρεί κατάστημα ένδυσης στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Σταύρο Σβήγκο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα γιο.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button