ΓυναίκαΜόδα

Άννα Μπεζάν: Ξεσπά μετά την επίθεση στην Χριστίνα Παππά: «Ντρέπομαι για την κοινωνία που μεγαλώνει το παιδί μου»

Η Άννα Μπεζάν τοποθετείται για πρώτη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμού στο Instagram, μετά την επίθεση που δέχτηκε ηΧριστίνα Παππά από άγνωστο άνδρα στη Γλυφάδα.

Η Άννα Μπεζάν, η οποία έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον γιο της Χριστίνα Παππά, τονίζει ότι νιώθει ντροπή για το συμβάν το οποίο πανικόβαλε όλη την οικογένεια.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μπεζάν έγραψε στο Instagram: «Με αφορμή τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε η Χριστίνα Παππά πριν λίγες μέρες, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πόσο ντρέπομαι για την κοινωνία που μεγαλώνει το παιδί μου. Άνθρωποι βιάζουν και είναι ελεύθεροι, άνθρωποι χτυπάνε με δικαιολογία την ψυχολογική τους κατάσταση, άνθρωποι βανδαλίζουν ξένες περιουσίες γιατί έτσι, το κράτος;

Το κράτος για να λειτουργήσει πρέπει να γίνονται οι καταστάσεις μη αναστρέψιμες. Αυτοί είμαστε. Άνθρωποι χωρίς παιδεία και κατά συνέπεια χωρίς σεβασμό! Μου λέτε πως θα πάψω να ανησυχώ; Να ανησυχώ που έχω φέρει στη ζωή ένα παιδί, ένα κοριτσάκι που θα γίνει γυναίκα και θα πρέπει να προστατευθεί από αυτή την έμφυλη βία;».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button