Τεχνολογία

Euroleague: «Στον αέρα» το Μακάμπι-Παναθηναϊκός!

Στον… αέρα φαίνεται ότι βρίσκεται η διεξαγωγή του Game 3 των πλέι οφ της Euroleague ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένο για απόψε (20:00, Novasports 4) στο Βελιγράδι.

Η απόφαση της σερβικής αστυνομίας να επιτρέψει στην «ομάδα του λαού» να έχει 1.000 φιλάθλους στο πλευρό της στο σημερινό ματς έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στην πλευρά του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί η απόφαση να μπορούν να έχουν οι Ισραηλινοί περισσότερους από 300 οπαδούς στο πλευρό τους, το οποίο έγινε αποδεκτό από τις Αρχές της Σερβίας δεν έχει περάσει από Γενική Συνέλευση, όπως επιβάλλεται.

Κάτι που σημαίνει ότι, με τα υπάρχοντα δεδομένα, το game 3 είναι «στον αέρα» και θεωρείται ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα να μη γίνει απόψε το ματς.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον πρόεδρο των πρασίνων, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος με story του στο Instagram είχε προαναγγείλει ότι πρόθεση της ομάδας του είναι να μην επιτρέψει να διεξαχθεί ο αγώνας με περισσότερους από 300 οπαδούς της ισραηλινής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων βρίσκεται στο Βελιγράδι για να στηρίξει την ομάδα του και έκανε story από το αεροδρόμιο στο οποίο καλούσε την Euroleague να μην επιτρέψει στη Μακάμπι να έχει όλους τους οπαδούς της που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Σερβίας στο γήπεδο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button