Αθλητικά

Πλέι οφ Super League: Ο Νογκέιρα διαιτητής στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και ο Βεργέτης στο Άρης – ΑΕΚ

Γνωστές έγιναν από την ΕΠΟ οι επιλογές της ΚΕΔ, με τους διαιτητές των ματς της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Μια “στροφή” που έχει τα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Άρης – ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος Μιγκέλ Νογκέιρα -από τη 2η κατηγορία της UEFA- θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πέδρο Νούνο Μαρτίνς, Πάουλο Ρικάρντο Μπρας, 4ος ο Τσαγκαράκης και στο VAR οι Μπρούνο Αλεσάντρε Εστέβες, Κωνσταντίνου.

Στο άλλο “μεγάλο” ματς της αγωνιστικής, το Άρης – ΑΕΚ, έχουμε και πάλι Έλληνα διαιτητή με ξένο VARίστα. Αυτή τη φορά επιλέχτηκε ο Χ.Βεργέτης, με τον Γερμανό Πάτρικ Φραντς Νανσλμπάουερ στο VAR.

Τέλος, στο Λαμία – Παναθηναϊκός θα “σφυρίξει” ο Ευαγγέλου, το Ατρόμητος-Κηφισιά ο Βάτσιος, το ΟΦΗ-Βόλος ο Ανδριανός, το Αστέρας-Παναιτωλικός ο Τσιάρας και το Πανσερραϊκός-ΠΑΣ ο Γκορτσίλας.

To άρθρο Πλέι οφ Super League: Ο Νογκέιρα διαιτητής στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και ο Βεργέτης στο Άρης – ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button