Πολιτική

Πρωτιές Φαραντούρη, Αυγέρη και Κουρουμπλή στη μάχη για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Ψηλά και Τσίπρας, Μπεκατώρου, Παπανώτας

Ο Νικόλας Φαραντούρης κερδίζει την πρωτιά στην Αττική, όπως προκύπτει από τα τελικά αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την ανάδειξη των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις επικείμενες ευρωεκλογές.

Στη βόρεια Ελλάδα το προβάδισμα στη μάχη των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές κρατά η Δώρα Αυγέρη και στη δυτική Ελλάδα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Την ίδια ώρα, ψηλά φιγουράρουν ο μπασκετμπολίστας, Νίκος Παππάς, η Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου, ενώ καλή επίδοση φαίνεται να έχουν πετύχει οι Γιώργος Τσίπρας και Δημήτρης Παπανώτας.

Σημειώνεται πως η συμμετοχή των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στην χθεσινή ψηφοφορία για τις Ευρωεκλογές ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς στην διαδικασία συμμετείχαν πάνω από 63.000 πολίτες, από τους οποίους οι 57.000 είναι παλιά και νέα μέλη και περίπου 6.000 φίλοι.

 

To άρθρο Πρωτιές Φαραντούρη, Αυγέρη και Κουρουμπλή στη μάχη για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Ψηλά και Τσίπρας, Μπεκατώρου, Παπανώτας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button