lifestyle

H Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τι λέει ο γιος της όταν ακούει τα podcast της

Για τα επαγγελματικά της σχέδια, τη συνέντευξη που της παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος, αλλά και για το τι λέει ο γιος της για τα podcast της, μίλησε η Μαρία Σολωμού στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε αρχικά στη συνέντευξη που της έδωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής, όπου αποκάλυψε αρκετά πράγματα για τη ζωή του.

«Δεν θα έλεγα πως έκανα συνέντευξη γιατί δεν είμαι ούτε δημοσιογράφος αλλά ούτε και παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πως να το κάνω οπότε λέω πως κάνω συζητήσεις και το κάνω αυθόρμητα χωρίς να ψάχνω στη google στοιχεία για τον καλεσμένο μου», ανέφερε αρχικά.

«Υπήρχαν συζητήσεις μήπως έκανα την εκπομπή και στην τηλεόραση και όχι μόνο στο YouTube αλλά αυτά που κάνω δεν νομι΄ζω πως αφορούν τον κόσμο, δεν είναι juicy πράγματα. Νομίζω το YouTube μου ταιριάζει καλύτερα γιατί έχει μεγαλύτερη άνεση. Κάποια πράγματα δεν είναι για την τηλεόραση, όπως δεν είναι ούτε τα podcast μου», είπε η ηθοποιός.

«Στα podcast μου χτυπιέμαι, δεν είμαι έτσι κανονικά απλά έτσι είναι το concept. Δεν ακούω τα αρνητικά σχόλια, είναι μπούρδες, ό,τι γουστάρεις μπορείς να κάνεις, χωρίς ταμπέλες. Το ότι έχουμε κάποιους ηθοποιούς που παρουσιάζουν καλά, τους κάνει λιγότερο καλούς ηθοποιούς; Εγώ ξεκίνησα με podcast και τουλάχιστον αυτό που έχω καταφέρει είναι να κάνω τα podcast γνωστά στην Ελλάδα», τόνισε.

«Ο γιος μου, μου λέει για τα podcast “μην μιλάς για εμένα”. Γιατί λέω συνήθως στον αέρα “ο γιος μου δεν θα το έκανε αυτό”. Εντάξει, του αρέσουν. Η συμβουλή που του δίνω για τις γυναίκες είναι να τις σέβεται. Βλέπουμε τι γίνεται στον κόσμο», σχολίασε η Μαρία Σολωμού.

To άρθρο H Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τι λέει ο γιος της όταν ακούει τα podcast της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button