Αθλητικά

Ολυμπιακός: Οι αντιδράσεις του πάγκου στα πέναλτι και η ομιλία Μαρινάκη στην… ιστορική παρακάμερα από την πρόκριση επί της Φενέρ

Δείτε την παρακάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την αναμέτρηση με την Φενερμπαχτσέ και την τεράστια πρόκριση των Πειραιωτών στα ημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι του στο Youtube, την παρακάμερα από την ιστορική πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε.

Σε αυτήν ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις του «ερυθρόλευκου» πάγκου στην διαδικασία των πέναλτι, οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια των «ερυθρολεύκων», καθώς η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη όντας μάλιστα αγκαλιασμένος με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

«Ξέρετε τι μου αρέσει από εκείνον; Ανανεώσαμε τη συμφωνία μας όταν χάσαμε 1-4 στο Καραϊσκάκης γιατί μας αρέσουν τα δύσκολα και μας αρέσει να κερδίζουμε σε δύσκολες συνθήκες», τόνισε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού για τον τεχνικό των Πειραιωτών.

Μάλιστα, υπάρχουν και πλάνα από την αποθεωτική υποδοχή που έλαβε η «ερυθρόλευκη» απόστολή κατά την άφιξή της στο «Ελ. Βενιζέλος».

To άρθρο Ολυμπιακός: Οι αντιδράσεις του πάγκου στα πέναλτι και η ομιλία Μαρινάκη στην… ιστορική παρακάμερα από την πρόκριση επί της Φενέρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button