Τεχνολογία

Κύπελλο: Πιθανή η αλλαγή ημερομηνίας του τελικού μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού

Η ημερομηνία για τον τελικό του φετινού Κυπέλλου είναι ξανά στον… αέρα μετά την πρόκριση των Πειραιωτών σε βάρος της Φενέρ και την παρουσία τους στις 4 κορυφαίες ομάδες του Conference.

Ο τελικός του Κυπέλλου είναι πλέον τρομερά πιθανό να αλλάξει ημερομηνία και να τοποθετηθεί χρονικά στις 25 Μαϊου αντί για τις 18 μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού. Μία πολύ μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού που αλλάζει τα δεδομένα και ως προς τη Stoiximan Super League 1 αλλά και για το Κύπελλο και τον τελικό του Παναθηναϊκού με τον Αρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή η ΕΠΟ είχε μία επικοινωνία με τη Λίγκα για το πρόγραμμα και θα γίνει και άλλη μία μέσα στην εβδομάδα με δεδομένο πώς ο Ολυμπιακός θα έχει ευρωπαϊκούς αγώνες 2 και 9 Μαϊου. Διαφαίνεται πάντως πώς από πλευράς Λίγκας θα προκύψει κάτι πολύ πιο συγκεκριμένο για το πρόγραμμα εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Σε αυτή τη φάση είναι ιδιαίτερα πιθανό ο τελικός να αλλάξει ημερομηνία και από 18 Μαϊου να μεταφερθεί στις 25 του μήνα. Πλέον περιμένουμε και τις οριστικές αποφάσεις και εξελίξεις.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button