ΓυναίκαΜόδα

Dua Lipa: Έφτασε στην Αθήνα κάτω από άκρα μυστικότητα – Τι έκανε στην πρωτεύουσα

Η Dua Lipa έφτασε  στην Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα για τις ανάγκες προωθητικού υλικού και συγκεκριμένα βρέθηκε για μερικά εικοσιτετράωρα στην Αθήνα.

Πιο αναλυτικά, η Dua Lipa έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής 12/4 και αναχώρησε για το Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης 16/4.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έμεινε σε μια υπεροπολυτελή σουίτα στο ξενοδοχείο 4 Seasons στη Βουλιαγμένη.

Η Dua Lipa επισκέφθηκε την Αθηναϊκή πρωτεύουσα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου spot του αρώματος της Yves Saint Laurent. Τα γυρίσματα έγιναν σε μια μεγάλη βίλα με πισίνα, με την Dua Lipa να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πολύ σύντομα αναμένεται να ανεβάσει και η ίδια υλικό από την επίσκεψή της, όπως έκανε και το περασμένο καλοκαίρι που επισκέφθηκε τη Σίφνο και στη συνέχεια την Αθήνα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η 28χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού TIME με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο.

Την είδηση έκανε γνωστή γνωστή η ίδια μέσω Instagram και Facebook, όπου ευχαρίστησε το περιοδικό και τους συνεργάτες της, γράφοντας: «Ευχαριστώ το TIME και ευχαριστώ τη φίλη και ηρωίδα μου Πάτι Σμιθ για τα υπέροχα λόγια».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button