lifestyle

Οι σπάνιες γυναίκες της Finos Film – Ένα μοναδικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η αστεία, η δυναμική, η μοιραία, η ανεξάρτητη. Η Finos film με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δημιούργησε ένα βίντεο με όλους τους γυναικείους χαρακτήρες που μας κρατούν εδώ και χρόνια συντροφιά μέσα από τις μοναδικές ελληνικές ταινίες της Φίνος.

Η Finos Film με μια ανάρτηση στο Facebook ευχήθηκε χρόνια πολλά στις γυναίκες γράφοντας χαρακτηριστικά: “Κάθε γυναίκα και μια ιστορία. Κάθε ρόλος, κάθε σκέψη και μια πινελιά στον καμβά της ζωής τους. Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!”.

“Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε», «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Δάκρυα για την Ηλέκτρα», «Εγωισμός», «Παράνομοι Πόθοι», «Το Κλωτσοσκούφι», «Μανταλένα», «Λόλα», «Λατέρνα, Φτώχεια και Γαρύφαλλο», «Εκείνες που δεν Πρέπει να Αγαπούν», «Ο Θάνατος θα Ξανάρθει», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Μια Ζωή την Έχουμε», «Στεφανία», «Η Ωραία των Αθηνών», «Η Χαρτοπαίχτρα» και «Ο Ψεύτης»” συμπληρώνει η ανάρτηση.

 

To άρθρο Οι σπάνιες γυναίκες της Finos Film – Ένα μοναδικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button