ΓυναίκαΜόδα

Γιώργος Παπαδάκης: Το σχόλιο στον αέρα για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA

O Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου στην έναρξη του «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέρθηκαν στα δύο μεγάλα θέματα της ελληνικής showbiz που προέκυψαν τα τελευταία 24ωρα.

Το δίδυμο της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1, κατά την ανάγνωση των εφημερίδων, δεν άφησαν ασχολίαστη τόσο την αποχώρηση-βόμβα της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA, καθώς και την υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

«Να πούμε ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δέχονται ασύλληπτη επίθεση από τους λεγόμενους «κομματικούς στρατούς» στα social media. Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι και η Ελεονώρα», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου, διαβάζοντας σχετικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μανιφέστο».

«Και ο Παπανώτας», τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη συνεργάτιδά του να επισημαίνει: «Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολιάζεται γιατί έκανε μία περίεργη δήλωση για τις γυναίκες. Η Ελεονώρα θεωρώ πως σχολιάζεται κυρίως επειδή είναι γυναίκα».

Λίγη ώρα αργότερα και με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Star, που αφορούσε στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Μεγάλο Κανάλι, ο Γιώργος Παπαδάκης πήρε τον λόγο και αρκέστηκε να πει: «Ό,τι κι αν αποφασίσει θα είναι για εκείνη. Ό,τι νομίζει ας κάνει».

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Παπαδάκης και η Ελένη Μενεγάκη μοιράζονταν για περίπου 10 χρόνια την ίδια τηλεοπτική στέγη στον ΑΝΤ1, αφού ο δημοσιογράφος έδινε πάσα μέσα από το «Καλημέρα Ελλάδα» καθημερινά στον «Πρωινό Καφέ».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button