lifestyle

Η Zendaya με φόρεμα Celia Kritharioti στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Όλα τα βλέμματα έκλεψε η Zendaya στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας “The Challengers”, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (16.04.2024) στο Los Angeles. Το μοντέλο και ηθοποιός εμφανίστηκε με μια μοναδική δημιουργία Celia Kritharioti.

Με αναφορές στην υπόθεση της ταινίας, το φόρεμα της Zendaya ήταν εμπνευσμένο από το μπαλάκι του tennis με neon κίτρινο-πράσινο χρώμα, έντονο ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη.

Τα βλέμματα έκλεβε το μπαλάκι του tennis που ήταν δεμένο στη μέση του φορέματος και αποτελούσε μια πολύ ευρηματική λεπτομέρεια, καθώς η Zendaya υποδύεται στην ταινία μια προπονήτρια tennis.

Η ηθοποιός που αποτελεί μία από τις πιο περιζήτητες παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια, ανέδειξε το φόρεμα με τον καλύτερο τρόπο, το οποίο αγκάλιαζε μοναδικά την σιλουέτα της.

Το εντυπωσιακό αυτό look ολοκληρώθηκε με λευκές γόβες, ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια και λαμπερό makeup με έμφαση στα μάτια. 

  

Η Zendaya έκανε πρόβα το συγκεκριμένο ρούχο την προηγούμενη εβδομάδα στο Παρίσι με παρουσία της ίδιας της Σίλια Κριθαριώτη, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες εμφανίσεις της με δημιουργίες της παγκοσμίου φήμης σχεδιάστριας.

To άρθρο Η Zendaya με φόρεμα Celia Kritharioti στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button