ΓυναίκαΜόδα

Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτο ξέσπασμα για Μαρίνα Σάττι και ΕΡΤ – «Αυτά κύριε Ζούλα να τα κάνετε με τα δικά σας λεφτουδάκια»

Ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής «Πρωινό» ξέσπασε για τη Eurovision, την ΕΡΤ και τα όσα έγιναν στο Μάλμε της Σουηδίας, μετά την κατάκτηση της 11ης θέση από τη Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι.

Ο Γιώργος Λιάγκας τα έβαλε με τη Δημόσια Τηλεόραση και έστειλε μήνυμα στον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ζούλα.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ο μάγκας είναι αυτός που έχει τα άντερα να έχει άποψη και να λέει ότι η άποψή μου είναι αυτή. Αυτή είναι η μαγκιά φίλες και φίλοι. Όταν τα έλεγα εγώ, έλεγαν ότι είμαι ανθέλληνας και μισώ τη Σάττι. Βρείτε μου μία κουβέντα εναντίον της Μαρίνας Σάττι, είπα ότι είναι εξαιρετική καλλιτέχνις, ότι το χαντάκωσε η εμφάνιση και όλα όσα έγιναν εκεί. Δεν φταίει η Σάττι. Σήμερα θα σας αποδείξω ότι υπάρχει «ένοχος» για το «έγκλημα» της τεράστιας αποτυχίας στη Eurovision. Λέγεται δημόσια τηλεόραση κύριε Ζούλα. Καλή σας ημέρα»

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Κι επειδή εσείς έχετε προσωπική ατζέντα στην ΕΡΤ και κάνετε προσωπικές επιλογές να τα λουστείτε εσείς. Ο ελληνικός λαός που χαίρεται κι ενδιαφέρεται γι’ αυτό το πανηγυράκι, γιατί να τα λουστεί; Γιατί να λουστεί ακατάλληλες επιλογές; Γιατί να λουστεί και να πληρώσει λάθος σκηνοθεσίες, λάθος συνεργάτες, που εμένα δεν με πειράζει αν κάποιος είναι από την Τουρκία, το Σουδάν, από τη Σομαλία.

Με πειράζει να μην έχει μπριφαριστεί από την κρατική τηλεόραση ότι «μεγάλε, είσαι μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη; Δεν μπορείς να εκπροσωπείς την Ελλάδα και να βγαίνεις να λες ‘είμαι Τούρκος΄ και μετά να το παίρνεις πίσω. 12οι βγήκαμε, όχι 11οι. Αν ήταν μέσα και η Ολλανδία θα ήμασταν στη 12η θέση. Δεν μπορείτε κυρία Σάττι να κάνετε προσωπική ατζέντα, και όταν όλη η Ευρώπη στηρίζει ένα τραγούδι όπως αυτό του Ισραήλ εσείς να βγαίνετε να χασμουριέστε και μετά να λέτε μία δικαιολογία. Και αυτή τη δικαιολογία να την υιοθετεί η Δημόσια Τηλεόραση. Αυτά κύριε Ζούλα να τα κάνετε με τα δικά σας λεφτουδάκια».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button