ΓυναίκαΜόδα

Ο Πύρρος Δήμας εξομολογείται: «Όταν πέθανε η σύζυγός μου, η πεθερά μου μού είπε ότι πρέπει να φτιάξω ξανά τη ζωή μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» ήταν ο Πύρρος Δήμας, ο οποίο μίλησε μεταξύ άλλων για τον ερχομό του πέμπτου παιδιού του, αλλά και για τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Δεν θέλω να ματιάξω την κόρη μας, είναι πολύ καλή, τρώει και κοιμάται. Είναι σαν να είναι το πρώτο παιδί, με την έννοια ότι έχει την ίδια χαρά που έχει και στο πρώτο παιδί. Είναι πολύ όμορφο και είχα καιρό να νιώσω έτσι. Έχουν περάσει 15 χρόνια από το τελευταίο μου παιδί, τον γιο μου τον Νικόλα. Την Αφροδίτης της άξιζε», είπε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

Στη συνέχεια ο Πύρρος Δήμας πρόσθεσε: «Δεν θέλω να βλέπω τον άνθρωπό μου να υποφέρει και να πονάει για αυτό δεν ήμουν μέσα στον τοκετό. Αυτό που κάνουν οι γυναίκες είναι πολύ σπουδαίο, δεν θέλω ούτε καν να το σκεφτώ. Ήμουν μέσα μέχρι κάποιο διάστημα και μετά βγήκα. Μπορεί και να λιποθυμούσα».

Για την γνωριμία του με την Αφροδίτη Σκαφίδα ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε: «Αγαπάω πολύ τα παιδιά και η Αναστασία αγαπούσε πολύ τα παιδιά. Όταν γνώρισα την Αφροδίτη ήθελα να είμαι ξεκάθαρος, να μην την πληγώσω. Της είχα πει ότι δεν σκέφτομαι τον γάμο και τα παιδιά, αλλά θα ήταν πολύ άδικο για την Αφροδίτη. Ήρθαμε πολύ κοντά αλλά τελικά άλλαξαν τα πράγματα».

«Όταν χάσαμε την σύζυγό μου, την Αναστασία, κάποια στιγμή μετά από ένα διάστημα, η πεθερά μου με έπιασε και μου είπε ότι πρέπει να φτιάξω τη ζωή μου. Προσωπικά δεν ήμουν έτοιμος. Έχουμε πολύ καλό δέσιμο, είναι οι άνθρωποι που όταν έλειπα για προετοιμασίες φρόντιζαν για την οικογένειά μου. Είχα το κεφάλι μου ήσυχο όσο καιρό και να έλειπα», κατέληξε ο Πύρρος Δήμας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button