ΓυναίκαΜόδα

Αναστασία: Έτσι αντιδρά όταν της πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο

Η Αναστασία το βράδυ της Δευτέρας (15/04) βρέθηκε καλεσμένη στο “The 2Night Show”.

Η νεαρή τραγουδίστρια, που μέσα σε δύο χρόνια έχει καταφέρει να κατακτήσει τις πίστες αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πώς αντιδρά όταν της πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο και αν έχει βιώσει ανταγωνισμό στον χώρο της μουσικής. Επίσης σχολίασε και τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision.

«Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, συζητάμε ο ένας για τον άλλον χωρίς λόγο. Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση, πίσω από την πλάτη, στα πόδια όπου θες. Τον πρώτο χρόνο γελούσα και μου έλεγαν όλα είναι καλά μέχρι να ενοχλήσεις. Εγώ δεν ενοχλώ κανέναν, κοιτάω μόνο τη δουλειά μου. Όλα είναι να μην πέσεις στην παγίδα να ασχοληθείς. Έπεσα κατευθείαν στα βαθιά νερά. Τη μια ημέρα ήμουν στο σπίτι μου στα Μέγαρα και την άλλη μέρα έπεσα στον Τιτανικό» είπε αρχικά η Αναστασία.

Για τη Μαρίνα Σάττι και τη συμμετοχή της στη Eurovision με το “Ζάρι”, η Αναστασία είπε: «Τα συναισθήματά μου για την Μαρίνα είναι τα καλύτερα. Για εμένα δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή φέτος, από τη Μαρίνα Σάττι. Για εμένα είναι καλλιτεχνάρα, το τραγούδι είναι πολύ έξυπνο, οπότε είμαι σίγουρη για την επιτυχία της».

Όσο για το πώς αντιδρά όταν της πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο, η Αναστασία αποκάλυψε: «Πολύ συχνά μας πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο. Εγώ με αυτά προς το παρόν γελάω πολύ με αυτό. Με το που βγαίνω μου τα ρίχνει ένας… σφαλιάρα. Μετά από λίγο πάω σε μια κοπέλα και της λέω “δώσε μου λουλούδια”. Τα παίρνω και του τα σκάω πάνω στο κεφάλι. Μου τα ξαναπέταγε, του τα ξαναπέταγα. Πολλή πλάκα, γέλασα πολύ. Καταλαβαίνεις αν κάποιος είναι κακοπροαίρετος από τον τρόπο που σου πετάει τα λουλούδια. Εγώ δε θα χαλούσα τα χρήματά μου για να χτυπήσω έναν άνθρωπο».

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button